23 apr. 2016 | 12:08

Cum ar arăta mașinile personajelor din Game of Thrones

ENTERTAINMENT
Cum ar arăta mașinile personajelor din Game of Thrones

Dragi fani Game of Thrones, deja știți că serialul revine pe 25 aprilie și că veți putea vedea primul episod pe HBO și HBO Go.

Jason Torchinsky de la Jalopnik are o fascinație remarcabilă pentru Game of Thrones, și mai ales pentru adaptarea sa la modernitate. Prin urmare, și-a imaginat cum ar arăta mașinile reprezentative pentru cele mai influente case din serial, iar rezultatul îl puteți vedea în galeria de mai sus. Ar fi fost interesant și să vedem corespondentul pe roți al fiecărui personaj important, dar poate că acesta e pasul următor.

Nu avem cum să nu observăm că lipsește mașina pentru Casa Stark, dar e posibil ca asta să fie din cauza faptului că și-a pierdut din importanță atunci când au murit cam toți reprezentanții ei. N-avem ce face, lui George R. R. Martin îi place să frângă inimile fanilor.

Cât despre mult-așteptatul sezon 6, pentru prima dată, acțiunea serialului este nu este bazată pe una din cărțile din seria A Song of Ice and Fire. După evenimentele șocante de la finalul sezonului 5, inclusiv soarta sângeroasă a lui Jon Snow, faptul că Daenerys a fost la un pas de moarte și umilirea publică a lui Cersei pe străzile din Debarcaderul Regelui, supraviețuitorii din Westeros și Essos se regrupează pentru a merge înainte. Personaje familiare vor lega alianțe noi pentru a-și mări șansele de supraviețuire, în timp ce personaje noi vor apărea și vor zgudui balanța puterii în est, vest, nord și sud. Nu știm despre voi, dar noi încă sperăm că Jon Snow nu a murit cu adevărat.

Luni, 25 aprilie, de la ora 4:00 am, odată cu premiera din Statele Unite, primul episod al noului sezon al serialului Game of Thrones va fi difuzat în premieră la HBO. Episodul va fi disponibil fără abonament și pe HBO GO pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.