01 mai 2016 | 18:24

Cu ajutorul Snapchat, oamenii ar putea călători pe gratis în alte țări

ACTUALITATE
Cu ajutorul Snapchat, oamenii ar putea călători pe gratis în alte țări

Dacă ai momente în care te întrebi cu ce te ajută concret în viață folosirea constantă a rețelelor sociale, în afară de faptul că îți consumă cu nerușinare timpul, iată că avem vești bune pentru tine.

Compania WOW Air vrea să angajeze patru oameni, pentru un post cel puțin neobișnuit. Aleșii ar călători pe gratis prin lume, cu o singură condiție: să păstreze evidența experiențelor trăite pe Snapchat.

Linia aeriană îi va trimite pe cei patru câștigători în pantru dintre cele 28 de destinații disponibile, printre care se numără Barcelona, Copenhaga, Varșovia, San Francisco și nu numai. Totul s-ar desfășura pe parcursul a trei luni, din iunie până în august. Toate cheltuielile de cazare, zboruri și activități vor fi acoperite de WOW Air. De asemenea, norocoșii călători, supranumiți SnapTravelers, vor primi și bani de cheltuială pentru fiecare excursie.

Toate călătoriile vor dura între trei și opt zile și vor include cel puțin două activități demne de pus pe Snapchat, potrivit termenilor și condițiilor de pe site-ul WOW Air. Dacă vrei să aplici, trebuie să ai peste 18 ani, să fii bun vorbitor de engleză, și să stai bine cu sănătatea fizică și psihică. Mai trebuie să creezi o poveste de două minute pe Snapchat, să o salvezi și să o încarci în formularul de aplicații pe care îl găsești pe pagina WOW. Doritorii au termen până pe 8 mai, și, evident, trebuie să specifice și o suită de detalii personale, printre care adresa de mail, contul de Instagram, Twitter și Snapchat. Câștigătorii vor fi anunțați pe 17 mai.

Recent, a fost realizat un studiu care demonstra că Snapchat ne face mai fericiți, mai ales prin comparație cu Facebook și Instagram. Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au realizat un studiu, în cadrul căruia au demonstrat că Snapchat e o platformă excelentă pentru interacțiuni satisfăcătoare. Deși pentru mulți e o aplicație socială creată pentru sexting și pentru a oferi tinerilor un spațiu de distribuire temporară a pozelor cu conținut sexual, e folosită mai mult pentru a comunica și interacționa cu persoanele apropiate. A ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi zilnic, ceea ce e un indiciu destul de relevant. Poți citi mai multe despre asta aici.