13 sept. 2016 | 07:37

Cu Action Launcher, poți avea acum funcții din Android 7.0 Nougat

VIDEO ACTUALITATE

Flexibilitatea platformei Android, printre altele, se reflectă în posibilitatea utilizatorilor de a instala launchere, iar unele dintre ele, precum Action Launcher includ funcții inovative, la care altfel nu ați avea acces.

Datorită fragmentării platformei Android și a faptului că sunt șanse foarte mari ca pe telefonul vostru deloc ieftin să nu ajungă niciodată Android 7.0 Nougat, trebuie să apelați la artificii. Acestea vin sub mai multe forme. Dacă aveți un dispozitiv popular, este foarte probabil să existe o comunitate pe XDA Developers care să muncească la realizarea unei variante de Android 7.0 Nougat pentru gadgetul vostru. Marea majoritate a utilizatorilor care vor să experimenteze elementele cele mai atrăgătoare din noul sistem de operare se pare că o pot face prin intermediul unui Launcher.

Action Launcher este unul dintre cele mai populare launchere disponibile în Google Play și unul care are o comunitate foarte activă de dezvoltatori în spate. Pentru noua versiune, aceștia s-au inspirat din zvonurile care au început să circule pe internet despre viitoarele terminale Nexus sau Pixel.

În timp ce Google lucrează intens la finisarea dispozitivelor Nexus pe care le vom vedea la începutul lunii viitoare, creatorul Chris Lacy tocmai a postat în Google Play noul Action Launcher. Detaliat în clipul de mai sus, ca de fiecare dată, acesta este foarte bine pus la punct. Cu o serie de elemente complet noi, aveți multe motive să vă entuziasmați. Noul QuickBar, mai eficient decât bara de căutare Google, vă ajută să ajungeți mai rapid la aplicațiile care vă încântă . În plus, veți avea acces la noul tip de directoare rotunde desprinse din Nougat. Acestea din urmă vor putea avea o culoare de fond ce este predominantă în poza de fundal, pentru a se integra mai bine în interfață.

În teorie, o parte dintre elementele noi din Android 7.0 vor fi introduse și în Google Launcher, dar până atunci, puteți descărca Action Launcher din Google Play, cu mențiunea că deblocarea tuturor funcțiilor vă vor costa 5 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele