10 nov. 2016 | 20:35

Colecția completă Diablo 3 Battle Chest este la ofertă

Gaming
Colecția completă Diablo 3 Battle Chest este la ofertă

Au trecut deja câțiva ani de când cel mai nou joc Diablo a ajuns pe piață, acesta fiind momentul perfect pentru lansarea Diablo 3 Battle Chest – versiunea completă a jocului original împreună cu expansion pack-ul la ofertă.

Diablo 3, ca și celelalte iterații din trecutul său, sunt unele dintre cele mai bune RPG-uri realizate vreodată. Acestea ilustrează perfect filozofia titlurilor de tip Role Playing Game, iar prin prisma faptului că sunt dezvoltate de Blizzard, beneficiază de actualizări regulate și incorporează o componentă multiplayer foarte atrăgătoare. În altă ordine de idei însă, dacă până la această oră nu v-ați jucat Diablo 3, a sosit momentul.

Blizzard tocmai a lansat oficial versiunea Diablo 3 Battle Chest. Acest format de jocuri ale dezvoltatorului nu sunt noi, ci au fost introduse cu mulți ani în urmă, incorporând jocul original și toate expansion pack-urile publicate după lansarea primei variante. În acest caz particular, vorbim de Diablo 3 și Diablo 3 Reaper of Souls.

În trecut, în format Battle Chest au mai fost comercializate Starcraft și World of Warcraft, iar cel mai mare avantaj al acestor pachete este prețul mai mic. Trecând peste faptul că plătiți pentru cele două jocuri Diablo 3 30 de dolari, când separat costă 40 de dolari, la momentul lansării versiunii originale, ați fi plătit 60 de dolari doar pentru primul joc. ,,În acest sezon de sărbători, adunați-vă prietenii și pregătiți-vă să apărați tărâmurile muritorilor. Diablo 3 PC Battle Chest este disponibil acum la prețul mic de 30 de dolari. Battle Chest include Diablo 3 și expansion pack-ul Reaper of Souls, împreună într-o colecție completă.

Partea tristă este că acest Battle Chest nu include clasa Necromancer ce a fost anunțată în urmă cu câteva zile la Blizzcon, urmând a fi introdusă contra cost în prima parte a lui 2017. În schimb, veți putea să participați la evenimentul anual The Darkening of Tristram ce va avea loc în ianuarie 2017. Tot atunci, veți putea experimenta primul joc Diablo, reinventat pentru noua generație, în interiorul Diablo 3. Pentru a vă arunca la o achiziție, folosiți acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele