07 ian. 2016 | 08:26

CES 2016: Lenovo LINK 32GB îți aduce ecranul telefonului pe monitor

ACTUALITATE
CES 2016: Lenovo LINK 32GB îți aduce ecranul telefonului pe monitor

Unul dintre dispozitivele unice la capitolul funcționalitate prezentate la CES 2016 poartă numele Lenovo LINK 32GB și vă poate aduce pe PC ecranul de la smartphone.

Într-o perioadă în care deținem din ce în ce mai multe gadgeturi, precum laptopuri, tablete sau smartphone-uri și fiecare dintre ele are un scop bine definit, cei de la Lenovo vă oferă un mod intuitiv pentru a le interconecta.

Prin intermediul unui stick intitulat sugest Lenovo LINK 32GB, compania chineză vă ajută să vă aduceți pe ecranul PC-ului vostru display-ul de la smartphone, permițându-vă să interacționați cu telefonul într-un mod surprinzător de facil. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este că funcționează doar cu terminale Android, minim 5.0. În ceea ce privește PC-ul la care conectați stick-ul, acela trebuie să ruleze Windows 7, 8, 8.1 sau 10.

Ca utilitate, pe lângă ideea de vă vedea mobilul picture-in-picture pe computer, Lenovo LINK 32GB vă permite să folosiți toate aplicațiile de pe smartphone cu mouse-ul și tastatura de PC. În plus, pe lângă faptul că vă încărcați telefonul în acest mod, puteți copia și lipi texte de pe o platformă pe alta, puteți transfera fișiere prin drag-and-drop sau puteți face rapid un backup. Dacă v-ați obișnuit să introduceți cantități semnificative de text pe mobil în deplasare, prin acest nou gadget scăpați de sincronizări cu diverse servicii de cloud înainte să le vedeți pe computer. Practic, e genul de aparat care vă face viața mai ușoară, fără a ocupa prea mult spațiu.

Dimensiunile Lenovo LINK 32GB sunt de 78 x 21 x 9 milimetri, iar prețul, începând cu luna martie a acestui an când va ajunge pe piață, este de 40 de dolari.

lenovo-link-32gb

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele