24 sept. 2016 | 15:03

Cerințele Titanfall 2 te invită la un upgrade serios de hardware

ACTUALITATE
Cerințele Titanfall 2 te invită la un upgrade serios de hardware

Titanfall 2 se va lansa în curând pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. Cei care nu-l vor juca însă pe console, s-ar putea să aibă nevoie de un upgrade.

Din ce în ce mai multe jocuri de top, la ora actuală, se lansează atât pentru sisteme cu Windows, cât și pentru console. În teorie, versiunea de PC arată cel mai spectaculos din punct de vedere grafic, deoarece performanța plăcilor video recente este cu mult peste posibilitățile consolelor, indiferent dacă vorbim de Xbox One sau PS4. În schimb, pe console, aveți siguranța că timp de 5 ani, poate și mai mult, vă puteți juca fiecare titlu nou.

Luând în calcul afirmațiile de mai sus, Titanfall 2 pe PC s-ar putea să necesite un upgrade important de dotări hardware, mai ales dacă vă gândeați să-l jucați cu detalii maxime la o rezoluție 4K, în condiții optime, cu 60 de cadre pe secundă. În mod evident, puteți în orice moment să mai renunțați la detalii pentru o experiență mai fluidă de joc, dar asta ține de posibilitățile voastre. Important este că cei de la Respawn au publicat pe blogul oficial mai multe seturi de cerințe minime de sistem, împreună cu rezultate la care vă puteți aștepta după instalarea noului Titanfall.

Cele mai costisitoare sunt cerințele dedicate celor care vor să se joace la rezoluție 4K cu 60 de cadre pe secundă. Într-un astfel de context, ar fi ideal să aveți cel puțin un Intel Core i7-6700K cu 16GB RAM și 45GB spațiu de stocare. NVIDIA GeForce GTX 1080 cu 8GB de memorie dedicată este placa video recomandată.

Pentru a vă juca cu același număr de 60 de cadre pe secundă la o rezoluție mai mică de 1600 x 900, s-ar putea să fie suficientă o combinație între un Intel Core i3-3600T cu 8GB RAM și o placă video NVIDIA GeForce GTX 660 sau Radeon HD 7850 cu câte 2GB de memorie dedicată.

Amatorii de Full HD, dacă vor să se bucure de o experiență de joc fără cusur, vor avea nevoie de un Intel Core i5-6600, 16GB RAM și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6GB RAM sau un AMD Radeon RX 480 cu 8GB RAM. În altă ordine de idei, Titanfall 2 se va lansa pe PS4, Xbox One și Origin pe 28 octombrie, deci mai aveți aproximativ o lună să vă actualizați PC-ul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele