07 feb. 2016 | 09:29

Cele mai bizare fotografii din toate timpurile

ACTUALITATE
Cele mai bizare fotografii din toate timpurile

Fotografiile ne arată cel mai bune cât de mult s-a schimbat societatea de-a lungul timpului.

Se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, iar acest lucru este evident atunci când încercăm să ne analizăm trecutul. Unele momente sunt atât de dificil de explicat și, totuși, atât de importante, încât probabil ar fi fost pierdute pentru totdeauna dacă nu am fi avut ocazia de a la imortaliza cu ajutorul fotografiilor. Câteva dintre acestea le găsiți în lista de mai jos.

[related]

Nikola Tesla fotografiat chiar in propriul laborator

Nikola Tesla este considerat unul dintre cei mai mari oameni de știință din istoria omenirii. Printre altele, activitate sa profesională a pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrica și sistemele de curent alternativ.

Fotografii bizare tesla 1

Tratarea durerilor de spate în Romania

Mai e ceva de spus în legătură cu poza asta? Din câte se pare, chiar și după Al Doilea Război Mondial (într-o perioada în care știința progresase enorm) oamenii apelau la serviciile oferite de negustorii ambulanți din mahalalele Bucureștiului, care reușeau să-i surprindă pe cei care traversau drumurile țării noastre. Una dintre idei este tratarea durerilor de spate cu ajutorul masajului făcut de urși. Cum? Foarte simplu! Tu te întinzi pe burtă, iar un urs va sta în fund, pe spatele tău. Ce poate să iasă urât din toată treaba asta?

fotografii ciudate Durere de spate