16 sept. 2016 | 07:43

Cel mai scump TV din România are cele mai amuzante review-uri: ”Am vândut un ochi pentru el, acum funcția 3D e inutilă”

ACTUALITATE
Cel mai scump TV din România are cele mai amuzante review-uri: ”Am vândut un ochi pentru el, acum funcția 3D e inutilă”

Cei de la eMAG au introdus în ofertă un televizor Smart Android LED Sony Bravia Z1009D. Unul cu diagonală de 2,5 metri și cu un preț pe care i-ar face pe mulți să se înece cu veșnicul covrig la un leu. 

Românii au reacționat cum au știut ei mai bine, prin ironii și glume, publicate sub formă de review pentru respectivul televizor. În detalii privind specificațiile nu vom intra, că nu are rost. Când un televizor costă 320.000 de lei , te aștepți să-ți facă toate treburile casnice, să-ți găsească o parteneră de viață și să te facă cel mai bun prieten cu soacra, nu doar să îți afișeze imagini clare și sunet impecabil.

Având în vedere că modelul Sony Z1009D costă mai mult decât o mașină sau decât un apartament, nu ne așteptăm ca Sony România să anunțe că a vândut prea multe modele. Și, dacă o va face, probabil că filiala din România se va putea lăuda cu profituri în creștere cu 500%.

Revenind la review-uri, am dat peste ele întâmplător, în timp ce încercam să scobesc ultima bucățică de pate din conservă. După ce am văzut prețul televizorului, am fost copleșit de un sentiment de tristețe, de un val de invidie și, apoi, mi-a venit în gând faptul că paznicul de la banca de la colț pare slab de înger și probabil nu ar putea face mare lucru dacă ar fi să dau buzna într-o zi, înarmat cu un făcăleț și un sac de rafie.

Apoi le-am citit și am râs cu larcrimi. Vă lăsăm și pe voi să le citiți.

captura-ecran-televizor-sony

Alt utilizator a simțit că se poate lepăda liniștit de practici precum consumul de alimente necesare supraviețuirii, întrucât emisiunile culinare vizionate pe imensul ecran 4K îl hrănesc suficient.

captura-ecran-televizor-sony-2 captura-ecran-televizor-sony-1

Nu știm alții cum sunt, dar noi am apreciat (un pic cam prea) mult gluma cu funcția 3D devenită inutilă din cauza faptului că utilizatorul a fost nevoit să își vândă un ochi pentru a-și permite achiziționarea. Restul comentariilor comice le puteți citi aici.

P.S.: Dacă vă simțiți foarte bogați și vreți să vă luați televizorul, vă rugăm să faceți comanda prin acest link, că poate ajung și la noi câteva milioane și ne cumpărăm măcar telecomanda. Sau puteți să îi trimiteți linkul lui Ion Țiriac sau lui Ilie Năstase.

Și, cu toate că abia suntem în septembrie, merită încercat: Domnu’ Gigi Becali, primiți cu colindul?