19 feb. 2016 | 17:42

De ce aveți nevoie să vă jucați noul Need for Speed pe PC

Gaming
De ce aveți nevoie să vă jucați noul Need for Speed pe PC

După ce a beneficiat de review-uri îmbucurătoare în varianta de console, cel mai recent Need for Speed se pregătește să fie disponibil și într-o versiune pentru PC.

Fără vreun nume pretențios sau superlative absolute, noul Need for Speed, intitulat pur și simplu doar atât, este disponibil pe console încă de la finele anului trecut. Partea bună e că gamerii care preferă PC-ul ca platformă ideală de gaming vor putea să se joace noul titlu în condiții optime în doar câteva săptămâni.

Cei de la Electronic Arts au făcut publice cerințele de sistem, minime și recomandate, pentru a vă juca NFS pe computer. În funcție de configurația voastră hardware, vă veți putea juca titlul la o calitate mai mult sau mai puțin impresionantă. Cerințele minime pentru o experiență de gameplay la rezoluție 720p30 includ un Intel Core i3 – 4130 cu 6GB RAM, o placă video NVIDIA GeForce 750 Ti cu 2GB memorie dedicată sau un AMD Radeon HD 7850 cu 2GB, 30GB spațiu de stocare sunt de asemenea necesari pentru instalarea jocului.

Dacă vreți să duceți experiența de gaming la un alt nivel și să vă jucați titlul la 1080p60 cu detalii maxime, ar fi ideal să aveți un sistem cu un Intel Core i5-4690 sau echivalent cu 8GB RAM, o placă video NVIDIA GeForce 970 cu 4GB sau un AMD Radeon R9 tot cu 4GB. Spațiul de stocare recomandat rămâne neschimbat.

Deși seria Need for Speed nu a fost considerată niciodată ca fiind una de simulatoare, gamerii care vor să se joace folosind un volan și pedale, ar fi bine să aibă în posesie un Logitech G27, G29, G920, un Thrustmaster TX, T150, T300, T500 sau un Fanatec CSR.

Noul Need for Speed va fi lansat pe PC în data de 15 martie, dar dacă v-ați abonat la Origin Acces, veți avea posibilitatea să-l jucați începând cu 10 martie, cu cinci zile mai devreme.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele