18 sept. 2016 | 14:30

Carcasa care ar putea rezolva cea mai mare problemă a noului iPhone 7

ACTUALITATE
Carcasa care ar putea rezolva cea mai mare problemă a noului iPhone 7

Mulți posesori de iPhone 7 își vor dori carcasa din imaginea de mai sus, în cazul în care va ajunge pe piață.

După cum probabil ați auzit deja, Apple a anunțat că a reușit să vândă toate modelele iPhone 7 Plus livrate inițial în magazine pe plan global, iar oficialii ar dori să comercializeze nu mai puțin de 100 de milioane de telefoane până la finalul anului. Chiar și așa, există în prezent foarte multe persoane care nu sunt de acord cu toate schimbările implementate de Apple. În mod evident, cel mai criticat aspect este lipsa portului pentru căști.

Din fericire, problema ar putea avea parte de o rezolvare, care ar putea veni sub forma unei carcase foarte interesante. Prin intermediul unei postări pe Reddit, utilizatorul DungJohnson a prezentat un accesoriu la care lucrează împreună cu fratele său. Este vorba despre o carcasă pentru iPhone 7, care include nu unul, ci două porturi Lightning, precum și un jack de 3,5 milimetri pentru căști.

Carcasă iPhone 7

Desigur, având în vedere faptul că avem de-a face cu un prototip, nu putem critica designul accesoriului încă. Cei doi creatori ai acestuia par a folosi, în prezent, un iPhone 6S pentru a testa carcasa. Ubergizmo menționează că, în condițiile în care ar vrea să aplice pentru un patent cu un asemenea design, cei doi nu ar fi trebuit să publice pozele pe internet.

Însă, cel mai probabil, sunt companii mult mai mari care lucrează în prezent la accesorii similare, pe care le pot produce cu costuri mult mai mici. Aceasta este o industrie extrem de competitivă și, după părerea unora, singurul mod prin care cei doi frați ar putea ajunge să comercializeze accesoriul ar fi o campanie de Kickstarter.

Carcasă iPhone 7

iPhone 7 beneficiază de un ecran de 4,7 inci, care suportă o rezoluție de 1.334×750 de pixeli. De cealaltă parte, display-ul de 5,5 inci de pe iPhone 7 Plus este unul mai performant și suportă o rezoluție Full HD. Puteți afla mai mult despre disponibilitatea telefoanelor aici.