17 iun. 2016 | 00:24

Capturat cu Samsung Galaxy S7: o nouă campanie creativă de marketing

VIDEO ACTUALITATE

De câteva luni vedem o serie stufoasă de reclame de la Apple cu nota de subsol – ,,Capturat cu iPhone 6S”. Capturat cu Samsung Galaxy S7 este alternativa sud coreenilor pentru respectiva rețetă.

Cei de la Apple au făcut o treabă foarte bună de-a lungul anilor când vine vorba de realizarea unor campanii de publicitate de efect, cu povești atractive, imagini spectuloase și coloane sonore inspirate. O parte din același concept să regăsește și în campania începută în urmă cu câteva luni ,,Shot on iPhone”. Aceasta din urmă include o serie de clipuri de impact asupra cărora am atras și noi atenția în câteva rânduri.

Pentru simplul fapt că poate, Samsung a extrapolat acel concept și la transpus în ,,Captured on Galaxy S7”, cu mențiunea că, în majoritatea reclamelor Apple din această serie recentă am văzut fotografii pe o anumită temă, în timp ce sud coreenii pun accent pe clipuri video. Mai precis, este vorba de secvențe la rezoluție 4K Ultra HD care au toate șansele să vă taie respirația. În mod cât se poate de autentic, rezultatul final arată spectaculos, și reprezintă fără echivoc un subiect de mândrie pentru Samsung și un plus enorm pentru abilitățile Galaxy S7.

În orice caz, merită avut în vedere că aceste clipuri filmate cu Galaxy S7 sunt la rezoluție 4K și s-ar putea să nu aveți cum să le vedeți în întreaga lor splendoare. De asemenea, cele mai recente vârfuri de gamă de la Samsung nu întruchipează nici pe departe singurele telefoane capabile să imortalizeze conținut la rezoluție Ultra HD. Avantajul Samsung se manifestă printr-o combinație foarte inspirată de particularități hardware și software care s-au transpus într-o calitate sporită a rezultatelor imortalizate cu Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge atât pe partea de foto, cât și de video.

În clipul de mai sus se poate vedea în detaliu un joc de focus din plan apropiat în plan îndepărtat și invers care nu poate fi realizat cu prea mare ușurință de multe dispozitive portabile. Ca urmare, apăsați pe play și asigurați-vă că este bifată o rezoluție cât mai mare la redare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele