06 aug. 2016 | 09:00

Call of Duty Black Ops 3 este gratuit în acest weekend și vine cu o ofertă

ACTUALITATE
Call of Duty Black Ops 3 este gratuit în acest weekend și vine cu o ofertă

Fanii popularei serii Call of Duty pot experimenta în acest weekend, în mod complet gratuit, ultimul Call of Duty Black Ops 3. În plus, îl pot cumpăra la reducere.

La scurt timp după lansare, jocuri precum Call of Duty sau Battlefield vin la pachet cu niște prețuri destul de mari, iar mulți gameri nu mai pot să le experimenteze pentru a-și da seama dacă se justifică sau nu investiția. Pot să-și facă o opinie din clipurile de gameplay de pe YouTube, dar versiunile de tip demo de altă dată aproape niciodată nu mai sunt lansate. Din fericire, există câte o ofertă precum cea din acest weekend.

Dacă nu ați apucat încă să puneți mâna pe Call of Duty Black Ops 3, cel mai recent joc din seria CoD și ultimul înainte de reinventarea francizei cu CoD Infinite Warfare, o puteți face în acest weekend. Activision speră să genereze noi fani cu această ofertă pe Steam care va expira duminică noapte. În principiu, timpul este suficient pentru a termina campania single player, dar dacă vă încântă enorm partea de multiplayer și ar avea multe motive să o facă, s-ar putea să fie exact mostra de care aveți nevoie pentru a cumpăra jocul.

Pentru a profita de gratuitate, este suficient să intrați pe Steam, să căutați titlul și, în momentul în care aveți în fața ochilor pagina aferentă Black Ops 3, să apăsați pe butonul Play Game. Acesta ar trebui să fie situat în locul în care găsiți de obicei butonul Buy. În funcție de viteza conexiunii voastre la internet, procesul de download al jocului efectiv ar putea dura destul de mult, dar măcar nu ați dat bani pe el.

La capitolul oferte, indiferent dacă vă jucați sau nu Call of Duty Black Ops 3 în acest weekend, îl puteți cumpăra cu reducere de 50% până pe 8 august. În practică, asta înseamnă că versiunea Digital Deluxe costă doar 250 lei. Oferta se aplică și în cazul celor care își doresc un upgrade de la versiunea Multiplayer Starter Pack.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele