10 feb. 2016 | 19:26

Cadouri de Valentine’s Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

ACTUALITATE
Cadouri de Valentine's Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

F64 pornește, astăzi, campania „Iubesc fotografia”, de Valentine’s Day, cu un sezon de reduceri substanțiale la produsele sale, urmând să deruleze perioada prețurilor mici pânî pe 16 februarie.

În apropierea sărbătorii îndrăgostiților, F64 te ajută să descoperi care sunt acele detalii și amănunte care merită iubite, fie că e vorba de un obiectiv cu care să surprinzi cât mai bine imaginile dorite sau un ceas care să-ți completeze eleganța.

Odată cu noua campanie de reduceri de Valentine’s Day, F64 anunță și câeva promoții avantajoase pentru clienți. Astfel, cardurile SanDisk de 16GB beneficiază de 50% reducere – „Unul pentru tine, unul pentru jumătatea ta”, o serie de obiective Nikon au reducere de până la 29%, iar la trepiede reducerile ajung pana la 50%. Ceasurile inteligente de la Huawei și smartphone-urile de top sunt, de asemenea, incluse în această campanie, cu prețuri foarte bune, iar obiectivele Sigma 18-300mm și 18-250mm beneficiază de discount de 15%. Un cadou pentru un buget mai redus ar putea fi unul dintre aparatele Sony, unde prețul pornește de la 369 de lei. Nu în ultimul rand, camera foto Olympus OM-D E-M10, doar body, are un preț redus cu 25%.

F64 oferă clienților săi și servicii de printing și developare. De exemplu, un cadou inspirat pentru Valentine’s Day, pentru o zi specială sau pentru aniversări, poate fi o Fotocarte în care să păstrezi amintirile fără teama că le pierzi atunci când nu ai acces la Internet sau când telefonul ori computerul nu îți sunt la îndemână. De asemenea, aparatele foto pe film, de unică folosință, se pot dovedi o alegere inspirată. Când filmul e completat cu acele instantanee speciale, developarea se poate face tot la F64.

Mai multe detalii despre campania F64 „Iubesc fotografia” sunt disponibile online aici.