22 nov. 2016 | 16:59

Cadouri de Moș Nicolae pe care le poți cumpăra pentru cei dragi

Ghidul cumpărătorului
Cadouri de Moș Nicolae pe care le poți cumpăra pentru cei dragi

Cadouri de Moș Nicolae pot fi găsite pe numeroase site-uri în prezent, la prețuri extrem de accesibile.

 

Sfârșitul lunii noiembrie se apropie și, la fel ca în fiecare an, oamenii sunt în căutarea unor cadouri de Moș Nicolae pentru cei dragi. În cazul în care nu ai cumpărat deja ceva de Black Friday, nu are rost să te îngrijorezi. Magazinele din țara noastră încă mai oferă reduceri clienților lor la o varietate mare de produse. Astfel, dacă vrei să surprinzi pe cineva apropiat în perioada următoare, poți vedea mai jos câteva dintre cele mai frumoase Cadouri de Moș Nicolae.

Cadouri de Moș Nicolae – Utok Dorel 3S

În cazul în care o persoană apropiată își dorește un telefon rezistent, aceasta este o perioadă bună pentru a-i dărui un astfel de produs. Utok Dorel 3S reprezintă un cadou potrivit pentru perioada aceasta și poate accepta două cartele SIM, dacă aveți nevoie. Este foarte rezistent la praf și umezeală, iar standardul IP67 asigură buna funcționare a smartphone-ului chiar și în condiții de șocuri mecanice. Procesorul Dual Core MediaTek 6572 este tactat la 1,3GHz, iar ecranul IPS  are o fiagonală de 3.5 inci. Memoria internă este de 8GB și, cu ajutorul unui card microSD, poate fi extinsă până la 32GB. Bateria este de 2.000 mAh, iar telefonul poate fi achiziționat de AICI.

Camera video sport PNI Evo A1

Moș Nicolae este o ocazie bună pentru achiziționa cameră video sport accesibilă, iar unul dintre modelele care ne-a atras atenția este PNI Evo A1. Aceasta are un senzor de 5 megapixeli și un ecran de 3 inci, poate înregistra materiale video la rezoluție HD și beneficiază de un acumulator de 900 mAh. O puteți cumpăra de AICI.

Cadouri de Moș Nicolae – Utok Q5 GT

În cazul în care nu sunteți dispuși să cheltuiți sume foarte mari pe cadouri de Moș Nicolae. trebuie să știți că modelul Q5 GT are un raport calitate/preț foarte bun. Beneficiază de un ecran de 5 inci, care suportă o rezoluție de 960 x 540 de pixeli. Acesta ascunde dedesubt un procesor quad-core MediaTek 6735M de 1GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Din fericire, telefonul include și un slot micro SD, care, aparent, acceptă carduri de până la 32GB. Camera principală este una de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară este una de 2 megapixeli. Cât despre autonomie, nu va trebui să vă faceți griji, din moment ce acumulatorul de 2.200 mAh va rezista fără probleme o zi întreagă, chiar și în condiții de utilizare activă. Utok Q55 se găsește la un preț bun AICI.

Nikon Coolpix A10

Pentru a imortaliza clipele frumoase de care veți avea parte la final de an, puteți apela la o cameră foto de mici dimensiuni și extrem de accesibilă. Astfel, am decis să includem în lista cu cadouri de Moș Nicolae și camera Nikon Coolpix A10. Printre altele, camera are un senzor de 16.1 megapixeli și poate realiza poate realiza fotografii cu rezoluții de până la 4.608 x 3.456. Cu un zoom optic de 5X, camera poate fi găsită AICI.

Cadouri de Moș Nicolae – Hama Fire Starter

Căştile Hama Fire Starter sunt de culoare neagră și au un raport calitate/preț impresionant. Mai mult decât atât, ele beneficiază de un microfon, de un sistem pentru controlul volumului situat pe fir și de un design atrăgător. Le puteți găsi la reducere AICI.

Spyshadow X80

Unele dintre cele mai interesante cadouri de Moș Nicolae sunt dronele, iar modelul Spyshadow X80 este extrem de accesibilă. Distanța de operare a acesteia este de 50 de metri, iar camera cu care este dotată poate înregistra materiale video HD. Bateria are o capacitate de 350 mAh, iar materialele pot fi stocate pentru card microSD, care nu este inclus în pachet. Puteți achiziționa drona Spyshadow X80 de AICI.

Cadouri de Moș Nicolae – PlayStation 4 Slim

Într-adevăr, nu este cel mai accesibil produs din lista noastră, dar un PlayStation 4 Slim va aduce în mod garantat un zâmbet pe fața oricărei persoane. Dispozitivul are o capacitate de 500GB și vine cu noul controller creat de Sony. De asemenea, spre deosebire de Microsoft, japonezii vă pun la dispoziție și un PlayStation Store pentru România. Consola poate fi achiziționată la reducere de AICI.

FIFA 17

Desigur, alături de o consolă merge și un joc extrem de distractiv, iar FIFA 17 este una dintre cele mai bune opțiuni în această perioadă. Jocul include numeroase elemente noi față de titlul precedent, printre care se numără și un mod numit The Journey. FIFA 17 poate fi achiziționat de AICI. În cazul în care nu dețineți un PS4, versiunile pentru PC, Xbox One, Xbox 360 sau PlayStation 3 pot reprezenta cadouri de Moș Nicolae la fel de reușite.