Cadouri de Crăciun: electronice pe care le poți oferi celor dragi

Ghidul cumpărătorului
Cadouri de Crăciun: electronice pe care le poți oferi celor dragi
15 dec. 2016 | 17:51

Dacă nu v-ați hotărât asupra unor cadouri de Crăciun, avem mai jos câteva sugestii care ar putea fi extrem de utile.

Când vine vorba de cadouri de Crăciun, dispozitivele electronice pot fi o soluție extrem de bună. Desigur, prețurile anumitor dispozitive pot fi extrem de ridicate, astfel că în lista de mai jos am inclus trei dintre modelele cele mai accesibile din trei categorii diferite. Puteți vedea mai multe oferte eMAG din perioada curentă aici.

Cadouri de Crăciun –  Telefon Allview P6 Energy Lite

Allview P6 Energy Lite este construit în mod special pentru cei care își doresc să fie cât mai productivi, fiind dotat cu o baterie de 4.000mAh, dar și cu două sloturi SIM. Din punct de vedere al specificațiilor, avem de-a face cu un 5,5 inci, care suportă o rezoluție de 854 x 480 de pixeli, un procesor quad-core de 1GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. De asemenea, camera foto principală are 8 megapixeli, iar cea frontală, 2 megapixeli. Vă puteți cumpăra acest terminal la un preț foarte bun de AICI.

Laptop Lenovo IdeaPad 110-15IBR

Lenovo IdeaPad 110-15IBR se adresează celor care nu sunt dispuși să cheltuie sume prea mari pe un laptop de ziua eMAG. Având în vedere prețul, nu ar trebui să vă așteptați la performanțe remarcabile. Procesorul este un model Intel Celeron N3060, tactat la 1,60GHz, ecranul HD are o diagonală de 15, 6, iar pentru stocare, utilizatorii vor avea la dispoziție nu mai puțin de 500GB. Lista de specificații mai include 4GB RAM, iar laptopul poate fi achiziționat de AICI.

Cadouri de Crăciun – SSD HyperX FURY

Cu o capacitate de 120GB, acest SSD produs de către cei de la Kingston beneficiază de rate de transfer foarte bune: 500MB/s la citire și 500MB/s la scriere. Kingston HyperX Fury este printre cele mai bune și mai accesibile SSD-uri ieftine de calitate și poate fi cumpărat de AICI.