Cadouri de Crăciun pentru bunici: trei oferte eMAG de care să profiți

ACTUALITATE
Cadouri de Crăciun pentru bunici: trei oferte eMAG de care să profiți
20 dec. 2016 | 08:24

În acest articol, îți prezentăm trei idei de cadouri de Crăciun pentru bunici. Am aruncat un ochi peste lista cu oferte eMAG și am ales câteva produse perfecte pentru cei mai în vârstă.

 

[related]

 

Căutarea de cadouri de Crăciun pentru bunici este, întotdeauna, un proces dificil. Diferența de vârstă și de viziune își spune cuvântul în acest caz și trebuie să ai grijă să nu te lași dus de val și să nu uiți că ceva banal pentru tine ar putea fi de domeniul SF pentru o persoană în etate. Din fericire, printre miile de oferte eMAG se numără și o mulțime de produse potrivite pentru persoanele în vârstă. Întreaga listă cu reduceri eMAG este disponibilă AICI, iar mai jos găsiți selecția noastră.

Cadouri de Crăciun pentru bunici – oferte eMAG

Începem lista cu idei de cadouri de Crăciun pentru bunici cu un telefon. Nu am ales un smartphone, ci un model mai puțin avansat, deoarece o persoană în vârstă nu va avea, cel mai probabil, răbdarea necesară pentru a învăța cum să-și instaleze aplicații și nici nu își va petrece toată ziua jucându-se pe telefon. Așadar, din lista cu oferte eMAG am selectat un telefon mobil Alcatel 2008G. Are un display măricel care permite citirea cu ușurință a SMS-urilor și a listei de contacte, butoane de dimensiuni generoase, dar și o cameră foto care să le permită bunicilor sau bunicelor să păstreze amintiri în format digital. Îl puteți cumpăra la reducere, de la eMAG, accesând link-ul de AICI.

Un ajutor bun în bucătărie este binevenit, iar un aparat de gătit cu aburi poate fi una dintre cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru bunici. Modelul Heinner Master Collection are o capacitate de până la 12 litri și are trei boluri suprapuse. Are și un timer, pentru ca mâncarea să iasă perfect, și suntem siguri că bunicii voștri se vor bucura că au scăpat de oalele voluminoase și de faptul că pot mânca mai sănătos. Îl găsiți, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Cafeaua este una dintre cele mai mari plăceri pentru persoanele în vârstă, așa că un espressor poate fi una dintre cele mai bune idei de cadouri de Crăciun. Modelul DeLonghi ales de noi este ușor de folosit, funcționează atât cu cafea măcinată cât și cu capsule ESE și știe să facă și capucino, nu doar espresso. Este redus cu 50% și îl găsiți, alături de alte oferte eMAG, AICI.