12 feb. 2016 | 14:07

Bruce Wayne este vedeta noului trailer Batman v Superman

ENTERTAINMENT
Bruce Wayne este vedeta noului trailer Batman v Superman

Ultimul trailer pentru Batman v Superman include numeroase cadre spectaculoase cu Bruce Wayne.

Penultimul trailer pentru Batman v Superman a fost suficient de bun pentru a trezi interesul oricui în legătură cu acest film. Însă ultimul este de-a dreptul excepțional și vă înțelegem dacă și voi așteptați acum nerăbdători viitoare producție. Trailerul durează două minute și douăsprezece secunde și ne prezintă un Bruce Wayne care reușește să-i facă față cu brio chiar lui Superman. Cât de bine se descurcă acesta? Vă lăsăm pe voi să vă dați seama din trailerul propriu-zis, pe care îl puteți vedea mai sus.

[related]

Superman nu a fost ignorat complet, însă. Acesta apare în câteva cadre, uneori alături de Lois Lane, iar la început avem ocazia de a-l vedea chiar și pe Alfred controlând Batwing-ul lui Bruce Wayne. Trailerul apărut în urmă cu ceva vreme ne arată că adevărații dușmani vor fi Doomsday și Lex Luthor.

În cazul în care nu sunteți la curent cu inamicii lui Superman, Doomsday este cel care a reușit să-l omoare pe erou, într-una dintre cele mai populare benzi desenate din toate timpurile. Acesta a apărut și în serialul Smallville, din urmă cu câțiva ani. În mod tradițional, Doomsday era o bestie de pe planeta Krypton, ajunsă pe Pământ.

Astfel, se pare că la un moment dat în film, Superman află cine este Batman, iar lupta dintre cei doi se sfârșește brusc atunci când Doomsday își face apariția. După cum puteți vedea în trailer, Batman este salvat într-un punct de Wonder Woman, jucată de Gal Gadot, iar cei trei își vor uni forțele pentru a distruge monstrul creat de Lex.