Black Friday 2016: reduceri Fashion Days, FashionUp, Lensa

ACTUALITATE
Black Friday 2016: reduceri Fashion Days, FashionUp, Lensa
18 nov. 2016 | 02:49

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la Fashion Days, FashionUP, Lensa, sau Libris.

[related]

La fel ca în fiecare an, electronicele vor fi cele mai căutate produse de Black Friday. Însă magazinele din respectivul sector nu sunt singurele care oferă reduceri în această perioadă. Astfel, cu ocazia Black Friday, pe lângă ofertele la dispozitive precum telefoane, tablete, laptopuri, televizoare sau console, vom vedea și accesorii vestimentare, produse de cosmetică sau cărți la reducere.

Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2016 la eMag si alte magazine online din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.

Reducerile de Black Friday la eMAG vor fi aplicate la numeroase game de produse din oferta: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină. În plus, peste 850 de magazine partenere care vând prin eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday 2016.

Mai jos am menționat câteva dintre magazinele care vor lua parte la Vinerea Neagră în acest an și pe care trebuie să le aveți în vedere în perioada următoare.

Black Friday – dEpurtat

dEpurtat.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de încălțăminte din țara noastră. De Black Friday, acesta va oferi reduceri la toate categoriile de produse, ceea ce înseamnă că veți putea găsi pantofi, ghetem cizme, platforme, botine, sandale, balerini și multe altele la ofertă. Campania are loc între 18 și 25 noiembrie.

Fashion Days

Anul acesta, cei de la Fashion Days vor da startul reducerilor de Black Friday în data de 17 noiembrie, la ora 20:00, pentru cei care folosesc aplicația pentru mobil. Pentru cei care folosesc site-ul comerciantului, ofertele sunt disponibile la miezul nopții, între 17 și 18 noiembrie. Din câte se pare, stocurile magazinului includ în jur de 700.000 de produse, cele mai multe dintre acestea fiind haine și încălțăminte, iar reducerile pot ajunge chiar și la 90%. Livrarea, cu ocazia Black Friday Fashion Days, va fi gratuită și se va face în maximum 7 zile.

Black Friday 2016 – FashionUP

Nici FashionUP nu se lasă mai prejos și oferă peste 60.000 de produse la reducere cu ocazia Blac Friday 2016. Printre altele, clienții pot găsi îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Black Friday la FashionUP a început pe 18 noiembrie, la ora 00:00 și se termină pe 20 noiembrie.

Farmec

Farmec deține mărci precum Gerovital Plant, Ana Aslan, Aslavital, Farmec și Doina și se pare că va lua parte la Black Friday în acest an. Puteți comanda produse direct de pe site-ul comerciantului.

Black Friday – Lensa

În cazul în care vă numărați printre cei care vor să achiziționeze o pereche nouă de ochelari de soare la reducere în această perioadă, merită să verificați ofertele celor de la Lensa. Pe lângă ochelari, aceștia oferă și lentile colorate și rame pentru ochelari de vedere, iar campania de Black Friday are loc între 9 și 30 noiembrie.

CautCeas.ro

În cazul în care vă doriți un ceas, site-ul CautCeas este unul dintre site-urile pe care trebuie să-l aveți în vedere de Black Friday. Între 18 și 27 noiembrie, magazinul le va oferi clienților reduceri de până la 80% la ceasuri de mână pentru femei și pentru bărbați. Mai mult decât atât, comerciantul va include și un an de garanție gratuit.

Black Friday 2016 – Libris

Nu în ultimul rând, avem site-ul Libris.ro. Acesta oferă o gamă variată de cărți la reducere în data de 18 noiembrie, iar oricine comandă produse în valoare de cel puțin 30 de lei va beneficia de transport gratuit.