Black Friday: reduceri la telefoane, televizoare, tablete

ACTUALITATE
Black Friday: reduceri la telefoane, televizoare, tablete
18 nov. 2016 | 02:15

Black Friday a început în mod oficial, iar retailerii din România oferă reduceri la mii de produse în această perioadă.

Black Friday a început la majoritatea comercianților din România, primele reduceri fiind deja disponibile. Românii au ocazia de a găsi în această perioadă reduceri majore la comercianți precum Flanco, evoMAG sau CEL.ro. Mai jos puteți vedea unele dintre primele reduceri de Black Friday pe care le oferă magazinele din România.

[related]

Black Friday  – Reduceri la smartphone-uri

De Black Friday 2016, Telekom vine cu o ofertă specială la iPhone SE. Smartphone-ul va costa doar un leu, cu abonamentul Complete XXL pe 24 de luni, în valoare de 49,95 de euro pe lună. Terminalul Apple avea un preț anterior de 399 de lei la abonament. iPhone SE este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un smartphone de top într-un corp compact. iPhone SE are un display retina de 4 inci, cameră de 12MP și performanțele unui iPhone 6S. Îl găsiți la ofertă aici.  

Tot la Telekom găsiți și Samsung Galaxy S6 Edge la ofertă. Pentru 1 leu și un abonament Complete XXL de 49,95 euro pe lună, încheiat pe doi ani, beneficiați de vârful de gamă sud-coreean de anul trecut. Cu un display curbat de 5,1 inci și rezoluție QHD, 3GB RAM, cameră foto de 16MP și cel mai elegant design al momentului. Este disponibil aici.

Microsoft Lumia 950 Dual SIM. Ultima redută a celor de la Microsoft, Lumia 950 este un smartphone cu specificații de top care s-ar putea să vă schimbe părerea despre Windows Phone ca și platformă. Acesta se luptă de la egal la egal cu orice Samsung sau iPhone, iar datorită sistemului de operare Windows 10, aveți din start acces la aplicațiile Office pe care le știți de o viață, iar din Windows Store puteți descărca multe alte utilitare și jocuri. La 1229 de lei, ar putea fi singurul smartphone cu panou Quad HD, încărcare ultra rapidă prin USB-C și un senzor de 20 de megapixeli care face minuni în condiții de lumină scăzută.

Pentru cei care vor un smartphone mai accesibil pe care se pot baza, există o reducere la HTC Desire 628. Telefonul costă 1 leu, pentru cei care optează pentru un abonament Talk L, de la Telekom, în valoare de 17,95 de euro pe lună. Pentru un contract pe doi ani, primiți un smartphone cu display de 4,7 inci, 1GB memorie RAM și cameră principală de 8MP. Îl găsiți aici.

Televizoare, laptopuri, tablete la reducere

Panasonic Viera TX-48CX400E. Avem de-a face, în acest caz, cu un televizor Panasonic cu o diagonală de 122 de centimetri și un ecran 4K. Din punct de vedere al conectivității, veți beneficia de patru porturi HDMI și trei porturi USB, iar printre tehnologiile incluse se numără Dolby Digital Plus. Îl puteți achiziționa de AICI.

HP 250 G5. S-ar putea să nu vă mai schimbați laptopul prea des, dar ar fi păcat să nu profitați de această ofertă la un laptop HP cu un design atrăgător, un ecran de dimensiuni generoase și cele mai noi procesoare Intel sau plăci video AMD. Noul HP 250 G5 este construit în jurul unui display Full HD de 15,6 inci mat. Partea de procesare este o combinație între un Intel Core i5 Skylake de generația a șaptea – i5-6200U, un AMD Radeon R5 M430 și 8GB de memorie RAM DD4. Până și mediul de stocare va facilita o performanță sporită, datorită faptului că vorbim deun SSD de 256GB. Cu toate acestea, reușește să fie mai ușor de două kilograme și să aibă un preț bun.

Lenovo IdeaPad A7-10. Dotată cu un ecran IPS LCD de 7 inci, această tabletă Lenovo beneficiază de un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și are o capacitate de stocare a datelor de 8GB. Poate fi cumpărată la reducere de Black Friday de AICI.

Primele reduceri evoMAG Black Friday sunt deja disponibile. În urmă cu puțină vreme, a fost publicat în mod oficial catalogul eMAG Black Friday.