15 sept. 2016 | 19:26

Battlefield 1 a avut cel mai mare Open Beta din istoria Electronic Arts

ACTUALITATE
Battlefield 1 a avut cel mai mare Open Beta din istoria Electronic Arts

Battlefield 1 ar putea avea un succes mult mai mare decât următorul Call of Duty.

Având în vedere numărul de jucători, este cât se poate de clar că franciza Call of Duty a fost una mult mai populară decât Battlefield în ultimii ani de zile. Gamerii din toată lumea, însă, și-au dat seama că situația s-ar putea schimba în acest an, odată cu lansarea trailerelor pentru Battlefield 1 și Call of Duty: Infinite Warfare. Cel din urmă se numără printre videoclipurile cu cele mai multe dislike-uri din istoria YouTube, în timp ce Battlefield 1 a fost extrem de lăudat.

Acum, jocul celor de la EA înregistrează un nou succes, având parte de cel mai mare open beta din istoria companiei. Nu mai puțin de 13,2 milioane de jucători din toată lumea au încercat beta-ul pentru Battlefield 1. Pentru a vă face o idee mai bună în legătură cu această cifră, trebuie să știți că Destiny a avut 4,6 milioane, The Division a avut 6,4 milioane, iar Battlefront a avut 9,5 milioane.

”Înainte de toate, vă mulțumim pentru că ați jucat beta-ul Battlefield 1. Ne-a făcut plăcere să jucăm alături de voi săptămâna trecută. Uitându-ne peste momentele pe care le-ați împărtășit, nu putem decât să ne simțim recunoscători pentru dăruirea pe care ați demonstrat-o”, a declarat Aleksander Grondal, unul dintre oficialii Dice.

Cele mai populare clase din joc au fost, în mod evident, Assault și Scout, iar cei 13,2 milioane de jucători au reușit în jur de 29 de milioane de kill-uri de tip ”melee” (folosind cuțite, baionete, sau alte arme de acest fel). Puteți vedea lista completă cu statistici publicate pe site-ul oficial Battlefield aici.

Acțiunea din Battlefield 1 se petrece în Primul Război Mondial, iar cei de la EA împreună cu dezvoltatorul Dice sunt convinși că respectiva perioadă este o mină de aur pentru un joc de război ce va pune 64 de jucător pe o singură hartă în lupte multiplayer masive. Lansarea oficială a următorului joc din seria Battlefield pe Xbox One, PlayStation 4 și PC va avea loc în data de 21 octombrie.