26 ian. 2016 | 20:09

Au apărut noi detalii legate de viitoarele DLC-uri pentru Star Wars: Battlefront

ACTUALITATE
Au apărut noi detalii legate de viitoarele DLC-uri pentru Star Wars: Battlefront

Star Wars Battlefront a ieșit cu multe probleme, însă probabil una din cele mai mari sunt cele legate de lipsa de conținut. Noul DLC la Star Wars Battlefront vrea să rectifice aceste probleme.

Jocul lansat cu ocazia filmului Star Wars The Force Awakens va primi mâine un update gratis care va conține extrem de mult de conținut nou. Asta înseamnă costume noi, meciuri și daily challenge-uri noi. Noi am prevăzut apariția iminentă a unui DLC, iar acum avem șansa să vedem mai multe detalii despre ceea ce ar putea conținte.

Conform Sigurlina Ingvarsdottir, Senior Producer-ul jocului, Star Wars Battlefront va avea parte și de un Season Pass special care va oferi jucătorilor plătitori acces la noi hărți în Outer Rim, în Cloud City of Bespin și chiar și pe Death Star. Acestea vor începe să ajungă la jucători abia din martie încolo, harta de pe Death Star fiind planificată chiar undeva prin toamnă.

Se pare că Dice a învățat doar parțial lecția lui Battlefield 4. Dacă Star Wars Battlefront a ieșit mai sărac decât vărul său din realitatea modernă, asta nu l-a făcut un hit instantaneu. Se pare că studiourile suedeze vor supune jocul Star Wars la același tratament, rămânând să-l îmbunătățească pe de-a lungul anului 2016.

Așa cum ar fi de așteptat, noul update va balansa mult mai bine multiplayerul și va introduce un element prezent exclusiv în MMO-uri: daily challenges. De asemenea dezvoltatorii vor implementa evenimente dedicate comunității și posibilitatea jucătorilor de a crea Sesiuni Private. Un ochi atent va observa că Dice tinde să transforme treptat Battlefront Star Wars într-un MMO, infuzându-l cu elemente vădit preluate din acest gen. Rămâne de văzut care ar fi reacția fanilor legată de această nouă direcție, însă e foarte posibil ca aceștia să nu realizeze acest fapt până nu e prea târziu.

Următorul update va veni în Februarie și va adăuga o nouă misiune pe Hoth, o nouă hartă mare de multiplayer și va extinde posibilitatea de juca modul Turning Point pe toate hărțile care permit doar Walker Assault și Supremacy.