08 dec. 2016 | 18:51

Assassin’s Creed 3 este acum gratuit, nu ratați oferta

Gaming
Assassin’s Creed 3 este acum gratuit, nu ratați oferta

Cei de la Ubisoft celebrează 30 de ani de activitate printr-o serie de jocuri gratuite, iar cea mai recentă ofertă include Assassin’s Creed 3 gratuit.

Cei de la Ubisoft au o istorie foarte lungă în domeniul dezvoltării de jocuri de calitate. Numărul francizelor din portofoliu este atât de mare, încât e imposibil să nu vă fi jucat vreun titlu în ultimele decenii. Rayman, Rainbow Six sau Assassin’s Creed sunt doar câteva exemple.

Cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de activitate, în urmă cu câteva săptămâni cei de la Ubisoft au inițiat o campanie prin care oferă un amalgam de jocuri gratuite celor care sunt pe fază. Ideea este că ar fi bine să faceți un efort ca în următoarea perioadă să intrați în fiecare zi pe blogul companiei, folosind acest link, pentru a nu rata vreo ofertă.

În principiu, dacă folosiți platforma Ubisoft Play pentru a vă juca și alte titluri ale companiei, este foarte probabil să găsiți oferta și acolo, deci ar trebui să fie imposibil să nu profitați de ea. Eu personal, am descărcat clasicul Rayman Origins pe iOS din aceeași campanie. Pentru a vă da seama că cei de la Ubisoft nu glumesc când vine vorba de promoții, merită să aveți în vedere că, în ultimele săptămâni, au mai oferit fără nici un fel de cost, Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil sau Far Cry 3: Blood Dragon.

Assassin’s Creed 3 este ultimul joc oferit în această promoție și este foarte important să rețineți că oferta are un termen de valabilitate. Astfel, dacă nu vă grăbiți să vă adăugați titlul la colecție, aveți toate șansele să nu mai puteți beneficiar de această ofertă peste câteva săptămâni. În ceea ce privește conținutul, povestea din Assassin’s Creed 3 se desfășoară în timpul revoluției americane de la sfârșitul secolului 18, iar protagonistul este Connor. Jocul este unul destul de complex, iar în 2012, la momentul lansării, a beneficiat de review-uri destul de bune.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele