07 sept. 2016 | 15:32

Apple a listat accidental iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe site, înainte de lansare

ACTUALITATE
Apple a listat accidental iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe site, înainte de lansare

Entuziasmul pentru lansarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus crește pe măsură ce ne apropiem de marele moment.

Cu siguranță, nu doar fanii iOS sunt entuziasmați de lansarea noului vârf de gamă, ci și cei de la Apple. Drept urmare, echipa internă a listat pentru câteva minute pe site-ul oficial al magazinului structura „iPhone 7”, pentru accesorii compatibile cu noul telefon. Este prima oară când avem confirmarea clară a faptului că dispozitivul se va numi iPhone 7, după o serie de zvonuri potrivit cărora gigantul din Cupertino ar folosi, de data asta, altă denumire.

Utilizatorul Reddit Jaspergreenham a fost cel care a făcut „descoperirea”, în timp ce căuta printre accesoriile din magazinul online din Hong Kong al Apple. A reușit, din fericire, să facă o captură de ecran, înainte ca Apple să repare greșeala, potrivit India Times.

Iphone 7 - captura de ecran

Tot ce înseamnă specificații iPhone 7 vor fi confirmate 100% în această seară, începând cu ora 20.00 a României, odată cu lansarea iPhone 7 și 7 Plus. Lansarea iPhone 7 va putea fi urmărită live, mulțumită streamului oficial Apple, iar noi vă vom prezenta evenimentul în format live text, în acest articol.

Înainte de lansarea iPhone 7, știm că Apple ar putea lansa și o pereche de căști cu o tehnologie Bluetooth diferită de cea folosită de restul smartphone-urilor de pe piață. S-ar putea să fie vorba chiar despre tehnologia LiFi, dar nu putem ști sigur. În felul acesta, Apple ar putea maximiza profitul de pe urma iPhone 7.

Pe site-ul vietnamez Tinhte a apărut un material de tip hands-on (fără fotografii sau video, totuși) în care se mai vorbește despre câteva aspecte ale iPhone 7 înainte de lansare. Mai exact, pe partea de specificații iPhone 7 Plus din zona foto-video, se arată că poate filma 4K la 60 de cadre pe secundă, ceva cu care alte smartphone-uri nu se pot lăuda.