02 nov. 2016 | 10:16

Aplicația Instapaper Premium este acum gratuită și surprinzător de utilă

ACTUALITATE
Aplicația Instapaper Premium este acum gratuită și surprinzător de utilă

Aplicația Instapaper a devenit foarte populară în urmă cu câțiva ani, fiind o unealtă perfectă pentru salvat conținut web cu scopul de a-l citi offline mai târziu. Iar acum, Instapaper Premium, varianta mai avansată a aceluiași serviciu, a devenit gratuită.

La ora actuală, abonamentele de date au devenit un pic mai accesibile și, cei mai mulți dintre noi nu mai aleargă dintr-o parte în alta în căutarea unui hotspot WiFi. Chiar și în aceste condiții însă, sunt foarte multe circumstanțe în care ai găsit un articol stufos și ți-ai dori să-l parcurgi pe tren sau avion fără să ai emoții că îți pică internetul. Pentru astfel de situații și nu numai, există Instapaper, o aplicație de mobil și un serviciu online ce facilitează salvarea de conținut de pe internet pentru lectură ulterioară offline.

Instapaper a fost achiziționată în luna august a acestui an de către Pinterest. La momentul respectiv, destinul serviciului de lectură offline era încă necunoscut, dar acum situația s-a lămurit. Pe lângă faptul că va rămâne o companie de sine stătătoare, Instapaper vine acum cu o veste foarte bună pentru cei care își doreau să profite de funcțiile mai avansate ale serviciului. Instapaper Premium, un serviciu care costa 3 dolari pe lună sau 30 de dolari pe an, este acum gratuit și poate fi accesat de către oricine.

Printre beneficiile celor care vor experimenta Instapaper Premium se numără posibilitatea de a căuta mai rapid informația dorită prin articole offline, de a realiza notițe nelimitate, de a folosi nelimitat sistemul de lectură rapidă (speed reading) și de a crea playlisturi cu ajutorul sintetizatorului text-to-speech. Utilizatorii de Kindle se vor bucura de posibilitea transformării rapide de articole online într-un format de lectură pentru eBook Readerul celor de la Amazon. Puteți și să folosiți funcția Send to Kindle pentru a pasa rapid un articol din aplicația de mobil către eBook reader. În plus, toate reclamele de pe site-ul Instapaper au fost eliminate.

Abonații la serviciul Instapaper Premium contra cost vor primi banii înapoi în următoarele săptămâni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele