Boompi e o aplicație de dating care, la prima vedere, ai putea crede că funcționează precum Tinder. Îți găsește compatibilități bazate pe proximitate, și poți da swipe la stânga sau la dreapta, în funcție de cât ești de interesată.

Partea ceva mai atipică e cea în care, dacă ești fată, poți să îți inviți prietenele în conversația pe care o ai cu potențialul amorez. Nu vorbim despre o discuție de grup obișnuită, căci prietenele tale ar fi total invizibile pentru persoana cu care vorbești. Pot trimite și mesaje, fără ca băiatul să vadă. În plus, chiar și cei care nu își caută un date pot să își facă cont și să activeze „ghost mode”, pentru a putea citi conversațiile altora.

Adevărul e că nimeni nu te poate opri să le arăți prietenelor tale mesajele pe care le primești pe aplicații de dating. Știm cu toții că unele chiar merită împărtășite, fie pentru că sunt amuzante, fie pentru că sunt de-a dreptul dubioase. În plus, așa funcționează lumea fetelor. Niciodată nu poți avea o conversație privată cu una dintre ele, pentru că orice spui poate și va fi folosit împotriva ta în capturi de ecran pentru prietenele ei cele mai bune.

Totuși, Boompi merge puțin cam departe. E o încălcare clară a intimității, cu atât mai mult cu cât persoana cealaltă nu are nici cea mai vagă idee că îi sunt citite și dezbătute toate replicile. Alejandro Ponce, creatorul aplicației, a declarat pentru TechCrunch că e de părere că tipii tot își vor face cont pe aplicație, pentru că „băieții vor fi oriunde sunt fete”. În plus, mai crede și că Boompi e visul oricărei fete.