02 apr. 2016 | 18:07

Atletul care a parcurs sute de kilometri pe jos pentru a filma frumusețile Thailandei

ACTUALITATE
Atletul care a parcurs sute de kilometri pe jos pentru a filma frumusețile Thailandei

Un atlet thailandez a mers în jur de 500 de kilometri filmând frumusețile țării sale pentru Google Maps.

Nu încape îndoială că în ultimii ani de zile, Google Maps a progresat enorm. Cu toate acestea, încă există un număr mare de locații interesante în toată lumea la care utilizatorii serviciului oferit de compania din Mountain View nu au acces. Mulțumită, însă, unor oameni precum Panupong Luangsa-ard, situația se schimbă încetul cu încetul. După cum scrie site-ul Boredpanda, atletul a mers peste 500 de kilometri timp de doi ani de zile pentru a filme unele dintre cele mai frumoase locuri din țara sa pentru Google Maps.

Desigur, după cum probabil v-ați dat seama, în tot acest timp a cărat în spate acel pachet oferit de Google, cu o cameră care poate filma la 360 de grade. Cu totul, thailandezul a fost nevoit să care după el 18 kilograme. Grație efortului depus de acesta, cu toții avem acum acces la nu mai puțin de 150 de locații noi din Thailanda, pe care le puteți observa dacă accesați acest link.

”Doar în timp ce a înregistrat plantațiile de ceai și căpșuni, el a utilizat patru perechi de pantofu”, ar fi declarat un oficial din cadrul Google. Panupong Luangsa-ard s-a înscris în programul Google Trekker, în care compania închiriază camere anumitor persoane pentru a vizita diverse locații care nu pot fi accesate de către vehiculele Google Street View.