20 oct. 2016 | 15:13

Allview V2 Viper Xe intră pe piață și aduce performanțe impresionante

ACTUALITATE
Allview V2 Viper Xe intră pe piață și aduce performanțe impresionante

Allview V2 Viper Xe tocmai a intrat în gama de telefoane a producătorului român de device-uri și se adresează celor ce vor performanțe bune la un preț și mai bun.

Pe site-ul oficial al producătorului din Brașov puteți citi mai multe despre Allview V2 Viper Xe, atât în materie de prezentare a funcțiilor, cât și în materie de specificații. Voi trece în revistă specificațiile telefonului, pentru început, ce ne încântă cu un ecran generos IPS HD, de 5,5 inci, ce beneficiază de o rezoluție de 720 x 1280 pixeli și este protejat de Corning Gorilla Glass 3.

Telefonul rulează Android 6 Marshmallow și se folosește de un procesor Cortex-A53 quad-core, de 1,45GHz, ce funcționează alături de 3GB de memorie RAM pentru a-ți oferi performanțele de care ai nevoie.

Noul Allview V2 Viper Xe vine cu suport simultan pentru benzile 4G de tip FDD și TDD și are două sloturi SIM. Dacă alegi să folosești o singură cartelă SIM, poți introduce un card micro SD de până la 128GB, pentru a extinde capacitatea de stocare internă de 16GB.

Camera de pe Allview V2 Viper Xe are un senzor de 13MP și filmează full HD, iar camera secundară are 8MP. Toate aceste componente sunt susținute de o baterie cu o capacitate mare, de 3150mAh, ce va asigura o autonomie destul de bună.

Mi se pare interesantă funcția de Spațiu Privat introdusă de producători, care îți oferă posibilitatea de a ascunde orice ai nevoie într-un spațiu criptat al telefonului. De la fotografii la contacte și de la mesaje la aplicații, orice poate ajunge în spațiul privat, criptat și protejat de parolă. Nici conexiunea USB la un PC nu va compromite securitatea datelor introduse aici.

Allview oferă telefonul V2 Viper Xe la un preț de 1099 de lei, acesta fiind disponibil la precomandă pe site-ul producătorului brașovean. Smartphone-ul este disponibil în variantele de culori Gold și Dark Blue. Livrările pentru telefon încep cu data de 8 noiembrie 2016.