11 oct. 2016 | 18:13

Allview V2 Viper S este cel mai rapid smartphone al companiei

ACTUALITATE
Allview V2 Viper S este cel mai rapid smartphone al companiei

Allview V2 Viper S este cel mai nou telefon al companiei din România, sistemul de operare fiind optimizat pentru viteze cât mai mari.

Noul V2 Viper S al celor de la Allview este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core și care rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Din câte se pare, lista de specificații este completată de 3GB memorie RAM și o memorie Flash de 32GB. Din fericire, spațiul acesta de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB.

Cei de la Allview susțin că V2 Viper S îmbină design-ul elegant cu spiritul practic, iar materialele folosite în procesul de fabricare ar oferi o bună aderență în mâna utilizatorului. Display-ul IPS de 5 inci suportă o rezoluție Full HD, iar tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) ar asigura un răspuns rapid al display-ului, contribuind și la un consumul redus de energie.

Utilizatorii V2 Viper S vor ave acces la viteze 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD, iar fișierele care depășesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcției Turbo Download, care folosește atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G.

„Dezvoltat împreună cu Google™ și MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluție menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-și alege aplicațiile care-l interesează. Cu un sistem aerisit, optimizat și stabil, V2 Viper S atinge viteze de reacție ce rivalizează cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera principală de 16MP  este compusă din șase lentile și funcționează alături de trei led-uri flash, pentru a garanta o sensibilitate crescută în condiții de iluminare scăzută. De cealaltă parte, senzorul frontal este unul de 5 megapixeli. V2 Viper S este dotat, de asemenea, cu senzor infraroșu, care permite smartphone-ului să preia funcția de telecomandă pentru dispozitivele electrocasnice.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.149 lei, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii octombrie. În mod interesant, cei care precomandă telefonul vor primi gratuit și o tableta Allview AX501Q.