15 apr. 2016 | 06:48

Această aplicație în genul Tinder îți permite să descoperi filme și seriale pe gustul tău

ACTUALITATE
Această aplicație în genul Tinder îți permite să descoperi filme și seriale pe gustul tău

Echipa din spatele Tinder nu a inventat interacțiunea cu o interfață prin intermediul unui swipe, dar cu siguranță a dus-o la un alt nivel, iar acum, respectivul sistem a fost împrumutat de MightyTV. 

O nouă aplicație de mobil face o treabă foarte bună în a te ajuta să te decizi ce filme și seriale ți-ai dori să urmărești, în următoarea perioadă, printr-o interfață similară cu cea a Tinder și câțiva algoritmi de inteligență artificială. În loc să navigați inutil printr-o listă fără sfârșit aferentă serviciului vostru preferat de streaming, mai bine folosiți Mighty TV. Cu un swipe la stânga sau la dreapta, aplicația vă va învăța într-un timp foarte scurt preferințele în materie de conținut video, urmând ca recomandările ulterioare să fie cât se poate de avizate. În mod evident, printre opțiuni, veți vedea și filme de care nu ați auzit niciodată, dar pentru a înțelege cum a ajuns MigthyTV să vi le recomande, in-app, puteți viziona fără probleme un trailer.

La final, veți fi uimiți că, în același mod în care decideți ce urmează să faceți în viața voastră personală, vă veți hotărî cum vă petrecți weekendul în confortul căminului. Practic, MightyTV dă o nouă conotație afirmației Netflix and Chill. 

MightyTV are o bază de date acualizată constant care vă face propuneri pornind de la servicii de streaming populare precum Netflix, HBO Go, Hulu, Amazon, Showtime sau iTunes. Dacă nu sunteți abonați la unele dintre ele, este suficient să le debifați din meniul aplicației pentru a nu mai primi recomandări de titluri pe care nu le puteți viziona. Din momentul în care ați făcut un swipe la dreapta pe numele unui film, acela va fi adăugat la lista de favorite, un swipe la stânga va trece automat la o altă recomandare, în timp ce un swipe în sus va pune un film într-o listă de așteptare pentru a vă sugerat din nou ulterior. Există și un aspect social al aplicației, intitulat Mashup. Acesta din urmă vă face recomandări pornind de la preferințele prietenilor voștri.

MightyTV, cum era de așteptat, este o aplicație gratuită de iPhone, ce urmează să apară în curând și pe Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele