05 aug. 2016 | 14:17

Acesta ar putea fi cel mai reușit trailer pentru Call of Duty: Infinite Warfare

Gaming
Acesta ar putea fi cel mai reușit trailer pentru Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare are parte de un nou trailer.

Call of Duty: Infinite Warfare a avut parte de foarte multă publicitate negativă încă de la lansarea primului trailer. Pe parcursul timpului, unii oameni și-au schimbat părerea în legătură cu acest joc, însă majoritatea încă sunt extrem de sceptici. Infinity Ward a încercat în ultimele săptămâni să le câștiga încrederea acestora prin publicarea mai multor materiale, iar acum, compania a lansat un nou trailer.

Este vorba, mai exact, despre un videoclip cinematic din Infinite Warfare, în care îl putem vedea pe căpitanul Reyes, protagonistul jocului. De asemenea, avem parte și de câteva detalii în legătură cu povestea. Din câte se pare, Reyes este promovat la gradul de căpitan al vasului Retribution, întrucât superiorul său murise. Așa cum era de așteptat, grafica este una de înaltă calitate, datorată tehnologiei folosite de Infinity Ward, iar în videoclip este menționată și posibilitatea de a obține o hartă adițională, numită Terminal, în cazul în care precomandați jocul.

Trailerul pentru Infinite Warfare are în acest moment peste 3 milioane de dislike-uri, în timp ce numărul de like-uri este de aproximativ 500.000. Trecând peste faptul că respectiva valoare îl poziționează în topul celor mai disprețuite clipuri postate vreodată pe YouTube, este primul clip aferent unui joc care a generat astfel de reacții.

În cazul în care sunteți tentați să credeți că două milioane de dislike-uri poziționează clipul pe prima poziție în topul celor mai neplăcute clipuri pe YouTube, vă înșelați. Acea performanță este atribuită videoclipului melodiei ”Baby”, de Justin Bieber, cu 6,12 milioane de dislike-uri

Sunt un mare fan al seriei, dar trebuie să recunosc că nu sunt extrem de entuziasmat în legătură cu acest joc. Nu îmi place cadrul în care are loc povestea și ideea de lupte în spațiu nu mă atrage deloc. În ciuda acestor lucruri, dintre toate comentariile de pe YouTube, unul singur mi-a atras atenția. ”Recunoașteți că dacă nu ar fi vorba despre Call of Duty, jocul acesta vi s-ar părea fantastic”.