22 feb. 2016 | 18:56

Acest telefon japonez are două ecrane, dar niciun rost [FOTO]

ACTUALITATE
Acest telefon japonez are două ecrane, dar niciun rost [FOTO]

Era telefoanelor cu clapetă a apus, dar o companie japoneză speră să aducă acest trend înapoi, integrând funcționalități noi pe un design învechit. 

Freetel Musashi este un smartphone cu clapetă care vine cu display dublu, dar și cu tastatură clasică, pentru cei cărora le e dor de vremurile în care trebuia să apeși de trei ori pe o tastă pentru a scrie litera C.

Singurul lucru care iese în evidență la el este designul, și asta din motive evidente. Cele două display-uri nu au un scop practic, ci există doar de dragul de a exista, iar specificațiile nu sunt deloc impresionante.

În primul rând, cele două ecrane au diagonală de 4 inch și rezoluție 480×800. Procesorul este un quad core, cel mai probabil Mediatek, iar memoria RAM este de 1GB. Spațiul de stocare este de 8GB, iar bateria este de numai 2.000 mAh, Asta înseamnă că bateria nu rezistă, cel mai probabil, unei zile întregi de utilizare, având în vedere că ecranul este cel mai mare consumator la un smartphone.

Camerele foto sunt de 8, respectiv 2MP, deci avem de a face cu un telefon entry level de la un capăt la altul. Freetel Musashi nu are niciun rost, dar a reușit să ne atragă atenția, fiind una dintre ciudățeniile MWC-ului, alături de ceasul pentru pescari de la ZTE.