13 oct. 2016 | 15:56

Acest site îi compară pe Hillary Clinton și Donald Trump în funcție de realizările din fiecare an

ACTUALITATE
Acest site îi compară pe Hillary Clinton și Donald Trump în funcție de realizările din fiecare an

Pentru că alegerile prezidențiale americane se apropie cu pași repezi, Donald Trump și Hillary Clinton încearcă, fiecare prin metodele proprii, să câștige mai multe voturi.

Cei care se ocupă de campania lui Clinton au găsit o idee foarte interesantă. Au creat o platformă online care îți alege un an la întâmplare și îți arată cu ce se ocupau cei doi candidați la președinția Americii în perioada respectivă. E acoperită o perioada ultimilor 50 de ani, iar comparațiile vin la pachet cu poze și explicații aferente.

Instrumentul e destul de amuzant și bine gândit și, având în vedere că alegerile sunt programate pe 8 noiembrie, e firesc ca cei doi candidați să apeleze la toate metodele disponibile pentru a câștiga simpatia votanților. După cum scriu și cei de la Business Insider, intenția pare să fie evidențierea diferențelor de caracter dintre cei doi reprezentanți.

Au fost alese strategic momente care o pun pe Hillary într-o lumină favorabilă, în timp ce, în cazul lui Donald Trump, au fost incluse momente stânjenitoare și scandaluri în care a fost implicat în ultimii 50 de ani. În plus, nu putem să nu observăm că platforma a fost optimizată în așa fel încât imaginile să fie distribuite foarte ușor în social media. Chiar dacă nu ești simpatizant al niciunuia dintre cei doi candidați, merită să arunci o privire pe site, măcar de amorul amuzamentului.

În plus, pentru a păstra aceeași notă comică, vă recomandăm clipul de mai jos, care a făcut înconjurul internetului. Brusc, ultima dezbatere a celor doi nu mai pare atât de dramatică: