02 sept. 2016 | 13:01

Acest documentar promite să ne demonstreze că nu suntem singuri în Univers

ACTUALITATE
Acest documentar promite să ne demonstreze că nu suntem singuri în Univers

Cei care fac filme și seriale ne promit tot timpul că vor lansa producții care să ne schimbe perspectiva asupra vieții. Desigur, acest lucru se întâmplă rar, dar avem voie să visăm.

Distribuitorul The Orchad va lansa un documentar numit sugestiv Unacknowledged: An Exposé of the Greatest Secret in Human History. Compania plănuiește să îl lanseze anul acesta, iar asta nu e tot: comunicatul de presă pretinde că filmul va prezenta cele mai bune dovezi ale contactelor cu extratereștrii, care datează de zeci de ani. În plus, susține și că există 100 de ore de testimoniale ale unor oameni influenți, precum și documente și înregistrări cu OZN-uri, potrivit Gizmodo.

Regizorul Michael Mazzola și-a construit filmul în jurul lui Steven Greer, fondator al Disclosure Movement, un proiect non-profit de cercetări care a fost inițiat în 1992 de către Greer, care pretinde că dezvăluie existența unei mușamalizări din partea guvernului american a informațiilor referitoare la OZN-uri.

The Disclosure Project a fost bine-primit de către entuziaștii de OZN-uri, cu discursuri ale lui Greer și ale altor martori care au avut loc la diverse conferințe pe teme ufologice. Greer a organizat conferințe de presă și s-a angajat într-o serie continuă de prelegeri și apariții de televiziune care încearcă să lărgească sprijinul din partea publicului larg.

Desigur, analizând obiectiv, sunt șanse slabe ca acest documentar să ne dea lumea peste cap. E drăguț, totuși, că a strâns atât de mulți oameni entuziasmați de idee și determinați să ne arate tuturor că o parte din cospirațiile legate de guvernul american și extratereștri sunt reale. Rămâne de văzut ce va ieși. Până atunci, avem trailerul de mai sus.