24 ian. 2016 | 15:33

Acest biberon inteligent garantează că bebelușul tău e mereu fericit

ACTUALITATE
Acest biberon inteligent garantează că bebelușul tău e mereu fericit

Nu știu despre voi, dar părinții mei se chinuiau mereu să nimerească temperatura laptelui înainte să mă hrănească când eram mic. Acest lucru nu va mai fi o problemă pentru părinții din prezent. 

Tehnologia a reușit să se strecoare într-o mulțime din activitățile noastre de zi cu zi, dar se pare că următoarea generație va crește, la propriu, cu ea la nas.

O companie tocmai a lansat un biberon inteligent numit proacmOm, primul de acest gen.

Gadgetul este capabil să încălzească laptele prin simpla apăsare a unui buton, deci proaspeții părinți nu vor mai trebui să-și piardă timpul lângă aragaz, amestecând într-un ibric. Mai mult, laptele este menținut la o temperatură optimă timp de câteva ore.

Biberonul proacmOm are și alte funcționalități. De exemplu, identifică automat temperatura laptelui introdus în recipient, pentru a-l putea încălzi exact cât trebuie. Dacă laptele este înghețat, există o funcție de decongelare și mai există o setare care poate fierbe lichidul.

Gadgetul este în curs de finanțare printr-o campanie de pe Indiegogo și speră să primească 50.000 de dolari. Deocamdată, nu are foarte mulți finanțatori, dar dacă vreți un astfel de biberon, trebuie să știți că prețul este de 75$ și că îl veți primi la jumătatea acestui an.