05 ian. 2016 | 10:50

Acer a lansat primul său flagship cu Windows 10

ACTUALITATE
Acer a lansat primul său flagship cu Windows 10

Acer Liquid Jade Primo este primul flagship cu Windows 10 al companiei taiwaneze.

Microsoft Lumia 950 și 950XL nu mai sunt singurele flagship-uri cu Windows 10 mobile disponibile pe piață. În mod surprinzător, Acer a prezentat la CES un nou smartphone cu specificații de top, car rulează cel mai nou sistem de operare dezvoltat de compania din Redmond.

[related]

Din punct de vedere al design-ului avem de-a face cu un telefon extrem de elegant, partea din spate fiind curbată, iar cea din față, protejată de un strat de Gorilla Glass. După cum scriu și cei de a Phonearena, acest strat acoperă și marginile dispozitivului.

collage Acer Liquid Jade Primo

În ceea ce privește specificațiile, trebuie să menționăm că procesorul este un Snapdragon 808 (folosit și pe LG G4 în trecut), iar utilizatorii vor putea beneficia de 3GB RAM. De asemenea, pentru stocarea datelor, aceștia vor avea la dispoziție nu mai puțin de 32GB. Acer nu a ales să includă un ecran 2K, optând, în schimb, pentru un display Full HD AMOLED cu o diagonală de 5,5 inci.

Pe spate, telefonul prezintă un senzor de 21 de megapixeli, în timp ce camera frontală este una de doar 8 megapixeli. La fel ca majoritatea celorlalți producători, Acer a inclus un port USB de tip C, iar grație specificațiilor, noul Liquid Jade Primo suportă și funcția Continuum. În Europa, telefonul va fi disponibil din februarie, prețul acestuia pornind de la 620 de dolari.