21 ian. 2016 | 13:34

Această motocicletă se transformă într-un jet ski în cinci secunde

ENTERTAINMENT
Această motocicletă se transformă într-un jet ski în cinci secunde

Dacă ești omul care se află în dilema de a alege între o motocicletă și un jet ski, vei fi fericit să afli că le-ai putea avea pe amândouă într-una singură. 

Biski e motocicletă și jet ski în același timp. Reprezintă ideea Gibbs de a combine un vehicul terestru și unul acvatic într-unul singur. Cei de la Mashable scriu că arată precum ceva ce Batman ar alege dacă și-ar pierde averea, s-ar îngrășa 20 de kilograme și s-ar muta în Florida. Dar dacă treci peste exteriorul nu foarte cochet, Biski e o un vehicul interesant.

Sub corpul albastru și greoi, se află un motor pe benzină cu doi cilindri, care produce 55 de cai-putere. Așadar, Biski poate atinge 80 de mph pe stradă și 37 de mph în apă. După cum se poate vedea în video-ul de mai sus, nu îți ia mai mult de cinci secunde să îl transformi pe Biski în jet ski din motocicletă. Tot ce ai de făcut e să apeși un buton, iar roata din spate se va retrage spre a face loc unui dual-jet care te va propulsa imediat în apă. Încă nu a fost decis un preț, dar poți afla mai multe detalii de pe site-ul oficial al Gibbs.