24 iul. 2016 | 14:49

Această carcasă pentru Pokemon Go face jocul mult mai ușor

ACTUALITATE
Această carcasă pentru Pokemon Go face jocul mult mai ușor

Dacă citești acest articol, cel mai probabil joci Pokemon Go. Iar dacă joci Pokemon Go, cel mai probabil ai irosit zeci de bile încercând să capturezi un Zubat. 

Din fericire, nu ești singurul cu această problemă, iar un jucător de Pokemon Go a găsit rezolvarea pentru ea.

Jon Cleaver a creat o carcasă pentru iPhone care oferă un ajutor considerabil în prinderea monștrilor virtuali. „Nu îți iese perfect aruncarea bilei? Ești frustrat când nenumărate bile zboară aleatoriu pe lângă? Nu te mai îngrijora! Această carcasă care se poate imprima 3D se asigură că degetul tău nu nu alunecă pe lângă. Pur și simplu pui carcasa pe iPhone și prinzi pokemoni cu ușurință”, scrie el, pe blogul lui.

Carcasa este construită special pentru iPhone 6, iar designul este lăsat la liber, pentru oricine are acces la o imprimantă 3D.

Cum șansele sunt mici să aveți o imprimantă 3D pe acasă, trebuie să știți că după o simplă căutare pe Google puteți găsi numeroase centre din țară care se ocupă cu imprimarea 3D.

Acesta nu este primul proiect de acest gen. Săptămâna trecută, cineva a construit o carcasă de smartphone inspirată de Pokedex care integra o baterie externă, pentru că știm cu toții câtă nevoie avem de un acumulator suplimentar când ne jucăm.

Dacă vreți să descărcați planurile pentru carcasa care vă ajută să prindeți pokemoni, le găsiți la acest link.