27 feb. 2016 | 12:41

Playtech News Bytes: MWC 2016, butoanele Facebook și asteroidul ca muzeu de artă

VIDEO
Playtech News Bytes: MWC 2016, butoanele Facebook și asteroidul ca muzeu de artă

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile tehnologiei și științei. Urmăriți un episod nou în fiecare vineri

MWC a venit și s-a dus și nu au rămas foarte multe în urma acestui târg. Cele mai importante lansări au fost cele ale Samsung și LG, care au prezentat modelele S7 și S7 edge, respectiv G5. Noile Samsung-uri sunt foarte similare cu cele de anul trecut, însă vin cu niște îmbunătățiri considerabile, dar și cu funcții noi, precum display-ul always on, care îți arată ce te interesează fără să deblochezi telefonul. LG G5, pe de altă parte, nu seamănă deloc cu modelele anterioare. Are un design modular și e dotat cu două camere foto pe spate, dar și cu senzor de amprentă. Toate detaliile despre noile telefoane le găsiți aici (Samsung Galaxy S7) și aici (LG G5)

Cea mai importantă știre de săptămâna aceasta vine de la Facebook. E imposibil să nu fi observat noile butoane de reacție adăugate miercuri, iar nouă ne e imposibil să nu vorbim despre ele. În cazul în care nu ați deschis Facebook până azi, trebuie să știți că dacă veți sta cu mouse-ul peste butonul de like câteva secunde, veți vedea câteva emoticoane pe care le puteți folosi pentru a vă exprima mai bine sentimentele. Noile butoane sunt disponibile și pe mobil și vă rog să nu uitați să dați un ”Love” și un share acestui clip.

Dacă te crezi artist și ai impresia că pământenii sunt prea ignoranți pentru a-ți aprecia geniul, poți încerca să-ți trimiți lucrările în spațiu. Cei de la NASA vor să trimită un hard disk plin cu opere de artă terestre pe asteroidul Bennu și nu apelează la pictori sau compozitori faimoși, ci la voi, oamenii de pe Internet. Pentru a afla cum vă puteți trimite lucrările în cosmos, accesați link-ul acesta.