30 ian. 2015 | 09:18

ZTE Blade S6 este un nou smartphone frumos și deştept, care seamănă cu iPhone 6

ACTUALITATE
ZTE Blade S6 este un nou smartphone frumos și deştept, care seamănă cu iPhone 6

Ilustrat în imaginea de mai jos este cel mai nou smartphone al asiaticilor de la ZTE cu numele de S6. Acesta arată bine şi vine cu o configuraţie peste medie.

face parte dintr-o categorie de produse pe care asiaticii o promovează ca făcând parte din gama ,,mass market premium”. Deşi această asociere de termeni ar putea fi doar pretenţioasă, în realitate defineşte o linie de dispozitive cu dotări premium şi un design impozant, la un preţ mult mai accesibil decât al concurenţei.

Smartphone-ul ilustrat în imaginile alăturate este înfăşurat într-o carcasă de plastic care, într-o oarecare măsură, ne aduce aminte de iPhone 6. Este disponibil pentru achiziţie atât pe roz, cât şi pe argintiu. Partea din faţă integrează un panou de 5 inci cu o rezoluţie HD de 1280 x 720 pixeli, iar întregul gadget are o grosime de 7,7 milimetri. Punctul forte al lui ZTE Blade S6 constă însă în combinaţia dintre procesorul octa core Snapdragon 615 pe 64 de biţi şi sistemul de operare Android Lollipop.

În rest, performanţa sa va fi asigurată de 2GB RAM, o memorie internă de 16GB şi două camere, de 13, respectiv 5 megapixeli. Camera principală va folosi un senzor BSI Sony IMX214 cu performanţă deosebită în condiţii de iluminare scăzută. Pe lângă o baterie generoasă de 2.400 mAh, micuţul telefon va suporta extinderea spaţiului de stocare prin microSD-uri şi va fi compatibil cu o varietate de benzi LTE.

Partea tristă, dacă o putem numi aşa, este că interfaţa nativă creată de Google va fi mascată de un launcher proprietar cu numele de MiFavor 3. Acesta din urmă va fi creat de ZTE şi s-ar putea să nu vă atragă foarte mult din punct de vedere vizual. ZTE Blade S6 va fi disponibil din start pentru achiziţie la nivel global prin AliExpress sau, în unele pieţe, prin Amazon sau eBay la un preţ de 250 de dolari.

ZTE-Blade-S6-d-710x502

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele