07 apr. 2015 | 16:09

Zero G, o carcasă care îți permite să-ți lipești iPhone-ul pe aproape orice suprafață

ACTUALITATE
Zero G, o carcasă care îți permite să-ți lipești iPhone-ul pe aproape orice suprafață

Carcasele pentru smartphone-uri nu sunt cel mai incitant subiect de discuție când vine vorba de tehnologiile folosite, dar compania Mega Tiny Corp. a lansat un accesoriu cu adevărat inedit, denumit Zero G.

Carcasa Zero G ”Anti-gravity” promite să se lipsească de aproape orice suprafață. Te va lăsa să-ți ”agăți” iPhone-ul de sticlă, gresie, oțel, marmură, sau chiar unii pereți. Singura cerință este ca suprafața să fie netedă și lucioasă.

Zero G nu se va umple de scame și nici de praf, pentru că nu folosește adeziv pentru a se lipi. În schimb, are în compoziție un material cu structură nano-absorbantă. ”Zero G este o carcasă subțire, dar durabilă, cu margini ușor ridicate, care îți protejează ecranul de picături. Cu toate că Zero G este dură, adaugă numai 3mm grosimii telefonului, fiind ușor să o scoți sau să o bagi în buzunar”, spun creatorii.

Deocamdată, carcasa există numai în stadiul de proiect pe Kickstarter, dar având în vedere că și-a depășit pragul de finanțare, o vom vedea curând în realitate. Accesoriul inedit îi va costa pe utilizatorii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus numai 50 de dolari, dar cei care vor să suțină proiectul vor plăti numai 40 de dolari.