18 iun. 2015 | 13:25

Un DJ mixează pe Apple Watch ca să vezi cât de impresionantă e tehnologia [VIDEO]

VIDEO
Un DJ mixează pe Apple Watch ca să vezi cât de impresionantă e tehnologia [VIDEO]

Apple Watch e cel mai popular smartwatch de pe piață, deși ar mai putea primi multe îmbunătățiri. Totuși, nu putem contesta faptul că poți face multe lucruri interesante cu el.

Aplicația Djay a reușit ceva ce nu părea tocmai realizabil, și anume să ofere posibilitatea unui DJ de a mixa pe un smartwatch, și chiar mai mult decât atât, să arate bine în timp ce o face. Djay a fost integrată pe Apple Watch imediat ce gadgetul a fost lansat. Deși pare greu de crezut că cineva ar putea mixa pe suprafața mică a unui ceas, video-ul de mai jos îți va demonstra că Apple Watch e un accesoriu care își găsește locul în arsenalul unui DJ.

[related]

Aplicația îți permite să faci mult mai multe decât ai putea crede, la prima vedere aruncată asupra ecranului mic al smartwatchului. Desigur, acesta funcționează mai degrabă ca o telecomandă pentru iPhone-ul cu care îl conectezi. Poți controla două piese, le poți sincroniza, poți adăuga efecte, iar DJ Ravine îți arată cum poți crea un mix bun cu un iPhone și un ceas Apple, într-un video filmat cu un GoPro.