06 feb. 2015 | 17:45

Vertu Clous De Paris e cel mai nou smartphone exclusivist care să stârnească invidia

ACTUALITATE
Vertu Clous De Paris e cel mai nou smartphone exclusivist care să stârnească invidia

Fără a reinventa neapărat roata, prin cele câteva lansări anuale, cei de la sunt foarte eficienţi în a anunţa telefoane care joacă în altă ligă.

Noul Vertu Clous De Paris este cea mai nouă creaţie a britanicilor de la Vertu. Pentru a specula un pic febra cadourilor de Valentine’s Day, acesta va ajunge pe piaţă înainte de 14 februarie. Nu de alta, dar vor exista în permanenţă indivizi cu buzunare adânci care vor să-şi impresioneze persoana iubită cu un gadget costisitor.

În stilul clasic al celor de la Vertu, aparatul ilustrat în imaginea de mai sus va fi lucrat în întregime manual şi, în mare parte, va fi construit din titan clasa 5. Fiecare unitate va fi gravată cu tehnica guilloche şi va fi acoperit cu piele de aligator prelucrată cu mare atenţie de pielari din Franţa şi Italia. Dacă aţi ţinut evidenţa lansărilor Vertu din ultimii ani, la bază, noul Vertu Clous De Paris va fi de fapt o versiune de cu mici modificări de ordin estetic.

La capitolul hardware, acesta va fi un telefon asamblat în jurul unui panou Full HD de 4,7 inci protejat cu cristal safir. La interior, va ascunde un Snapdragon 801, o memorie standard de 64GB şi o baterie de 2275 mAh. Partea de captură va fi asigurată de o cameră de 13 MP Hasselblad. Va fi compatibil din start cu standardul Qi de încărcare wireless şi va suporta traficul de date pe cele mai sprintene reţele 4G LTE. Pentru o experienţă de utilizare spectaculoasă, sistemul audio incorporat în telefon va fi asigurat de Bang & Olufsen. Tonurile de apel preinstalate pe aparat vor fi interpretate de Orchestra Simfonică din Londra.

Pentru un preţ de start de aproape 16.000 de euro, veţi primi acces 24 de ore din 24 şi la serviciul de asistență pentru care sunt renumiţi cei de la Vertu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele