27 ian. 2015 | 12:31

UTOK Fury, un nou smartphone cu procesor cu opt nuclee

ACTUALITATE
UTOK Fury, un nou smartphone cu procesor cu opt nuclee

Compania românească UTOK anunță lansarea smartphone-ului UTOK Fury, un vârf de gamă cu procesor octa-core, care ar trebui să facă față oricărei aplicații. 

După ce au stârnit amuzamentul tuturor cu modelul Dorel, cei de la UTOK demonstrează că pot aduce pe piața din România și smartphone-uri serioase.

UTOK Fury este un astfel de telefon. Terminalul are un display IPS de 5 inci și rezoluție HD, sub care se ascund un procesor Octa Core de 1,7 Ghz și o memorie RAM de 2GB. Spațiul de stocare este de 16GB, iar camerele foto sunt de 13, respectiv 2MP. Telefonul vine cu o pereche de căști Blaupunkt BP-695 care oferă un sunet superior.

Fiecare UTOK Fury dispune de beneficii precum 5 ani garanție extinsă prin aplicația preinstalată UTOK Now, o lună gratuită de filme, emisiuni, seriale și muzica prin aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate în aplicația Elefant eBooks Reader și aplicația socială de going-out Getlokal.

“UTOK Fury este smartphone-ul care va convinge prin excelentul raport preț-performanță. Prin includerea unui procesor Octa Core, a memoriei RAM de 2 GB, a memoriei flash de 16 GB, a ecranului IPS OGS HD și a căștilor Blaupunkt ce dețin calități acustice impresionante, suntem convinși că UTOK Fury va fi foarte repede adăugat pe wishlist-ul multor pasionați de tehnologie. Ne bucurăm că unul dintre aceștia este Simone Tempestini, pilotul WRC ce împarte cu noi ambiția pentru viteză, putere și performanță.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK Fury este disponibil pe site-ul www.utok.ro si la parteneri, la prețul de 999 lei.