24 apr. 2015 | 13:02

Următorul Samsung Gear vine cu un ecran rotund

ACTUALITATE
Următorul Samsung Gear vine cu un ecran rotund

Conform unui nou comunicat de presă apărut pe internet, noul telefon Samsung Gear ar putea avea un ecran rotund.

În ziua de astăzi, smartwatch-urile cu ecran rotund sunt considerate de către mulți a fi cele mai frumoase. Modele precum Moto 360 sau LG G Watch R au primit numeroase review-uri pozitive care lăudau, printre altele, design-ul impecabil al acestora. Unul dintre cei mai mari producători de dispozitive purtabile, însă, a evitat până la aces moment ceasurile inteligente cu ecran rotund.

Samsung pare acum pregătită să facă pasul cel mare în viitorul apropiat. Cel puțin, asta reiese din cel mai nou comunicat de presă al companiei coreene. Samsung deja a lansat kitul pentru dezvoltare de software pentru viitorul smartwatch rotund, iar trecerea la un ecran rotund ar explica această decizie. Iar dacă acest lucru nu este destul pentru a vă convinge, atunci ar trebui să vedeți imaginea furnizată odată cu comunicatul oficial.

Acolo, se poate observa foarte clar un display rotund al unui smartwatch. După cum scrie și publicația Verge, având în vedere faptul că Apple Watch este foarte aproape, iar noi dispozitive cu Android Wear  vor fi scoase pe piață în viitorul apropiat, sunt șanse mari ca Samsung să facă un anunț oficial în curând.

comunicat de presa samsung gear smartwatch