07 iul. 2015 | 08:31

UMI ZERO 2 are două ecrane şi ar putea fi o clonă atrăgătoare de YotaPhone

ACTUALITATE
UMI ZERO 2 are două ecrane şi ar putea fi o clonă atrăgătoare de YotaPhone

Dacă v-aţi dorit un smartphone cu două ecrane şi YotaPhone nu v-a potolit setea, noul UMI ZERO 2 ar putea fi la acest concept.

Nu încercaţi să învăţaţi toţi producătorii chinezi de telefoane inteligente, pentru că este inutil. În fiecare zi mai apare câte unul cu un gadget mai mult sau mai puţin original. Noul UMI ZERO 2, de exemplu, provine de la o companie care are mari şanse să nu vă spună nimic.

Rareori vedeţi smartphone-uri cu două ecrane. Singurul care îmi vine în minte este , un dispozitiv creat de ruşi cu câţiva ani în urmă care de curând a ajuns la a doua generaţie. În parte, astfel de dispozitive nu sunt mai populare, deoarece consumul de energie electrică aferent unui număr de două display-uri active în permanenţă este mult mai mare. Soluţia a venit de la Yota prin introducerea unui panou cu cerneală electronică pe spatele telefonului. Exact aceeaşi reţetă a fost folosită şi de chinezii de la UMI pentru noul UMI ZERO 2.

Momentan, UMI ZERO 2 nu a fost anunţat oficial, dar imaginea de mai sus a fost postată pe pagina de Facebook a companiei ca un teaser pentru un iminent eveniment. În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, noul UMI ZERO 2 este construit în jurul unui display Full HD de 5,2 inci, are 3GB RAM, iar procesorul este un MediaTek MT6752. Memoria internă este de 16GB, iar cele două camere sunt de 13, respectiv 8 megapixeli. Preţul pentru UMI ZERO 2 fără conectare va fi de aproximativ 500 de dolari când va ajunge în magazine.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele