16 sept. 2015 | 07:05

UE Boom 2 – cea mai bună boxă Bluetooth a devenit mai bună

ACTUALITATE
UE Boom 2 - cea mai bună boxă Bluetooth a devenit mai bună

Considerată de mulţi ca fiind cea mai bună boxă Bluetooth din lume, UE Boom a primit un update important zilele trecute sub forma UE Boom 2.

Dacă eraţi în căutarea unei boxe Bluetooth de calitate, veţi fi plăcut impresionaţi la aflarea veşti că una dintre cele mai bune astfel de gadgeturi a devenit subit mai bună. Cei de la Ultimate Ears tocmai au anunţat lansarea oficială a UE Boom 2, o nouă boxă care, deşi arată la fel ca generaţia precedentă şi vine cu acelaşi preţ, are plusuri importante.

În continuare vorbim de o boxă în formă de cilindru ce emite un sunet puternic la 360 de grade şi poate sta vertical pentru a umple o cameră măricică cu muzică de calitate. În primul rând s-au schimbat combinaţiile de culoare în care puteţi achiziţiona boxa, pentru un plus de diversitate. În al doilea rând, puterea de emisie este cu 25% mai mare decât a vechiului model. Astfel, o puteţi pune în locul bidonului de la bicicletă şi puteţi perturba şi mai eficient liniştea naturii în următoarea voastră deplasare montană. Nivelul maxim de sunet emis este acum de 90 decibeli.

Supraţa boxei acum suportă câteva gesturi care nu erau prezente în trecut. Cu o simplă atingere, puteţi pune muzica pe pauză sau puteţi continua redarea. Cu o dublă atingere, puteţi trece la melodia următoare. Rezistenţa la intemperii a fost de asemenea îmbunătăţită. Certificate IPX7, noile boxe UE Boom 2 pot fi scăpate în apă fără emoţii,  faţă de UE Boom care rezistau doar la câţiva stropi. O altă specificaţie impresionantă, care trebuie testată pentru a fi crezută, ţine de raza de acoperire. Aparent, o astfel de boxă Bluetooth este capabilă să redea muzică de la o sursă ce se află la 33 de metri distanţă, o performanţă cu mult peste media de 10 metri a echipamentelor similare. Mai rămâne doar să o şi ascultăm pentru a verifica dacă plaja de frecvenţe redată este la fel de remarcabilă ca şi până acum.

Ultimate Ears UE BOOM2 34FL Yeti

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele