06 apr. 2015 | 14:39

Transformarea unui mp3 în wav. Care sunt cele mai simple metode

ACTUALITATE
Transformarea unui mp3 în wav. Care sunt cele mai simple metode

Te-ai întrebat măcar o dată cum se face transformarea unui mp3 în wav. Îți oferim cele mai simple soluții.

Dacă ai nevoie să faci transformarea unui mp3 în wav, există mai multe metode prin care poți efectua această operațiune, iar noi îți explicăm cum funcționează fiecare dintre ele.

În primul rând, poți face transformarea unui mp3 în wav atât online, pe diferite site-uri de specialitate pe care ți le vom recomandat, cât și offline, folosind unele software-uri speciale.

Transformarea unui mp3 în wav – de ce trebuie să te ferești

Ai mare grijă dacă vrei să faci transformarea unui mp3 în wav pentru că îți poți virusa foarte ușor calculatorul.

Dacă să zicem apelezi la o variantă online pentru transformarea unui mp3 în wav, ai grijă pentru că ai putea să te virusezi atunci când downloadezi fișierul convertit de anumite site-uri.

În altă ordine de idei, dacă ești în căutarea unei soluții pentru transformarea unui mp3 în wav offline, ai grijă ce software downloadezi și instalezi în calculator pentru ca se găsesc foarte multe soft-uri mincinoase pe internet care sunt viruși.

Transformarea unui mp3 în wav – online

Cum spunea, dacă vrei să faci transformarea unui mp3 în wav trebuie să accesezi site-uri de specialitate pe care tu trebuie să uploadezi fișierele tale pentru ca apoi să poți downloada același fișier în alt format.

Ai grijă pentru că dacă folosești site-uri mai puțin cunoscute, atunci când downloadezi fișierul transformat, primești viruși.

Două site-uri pe care ți le recomandăm le poți accesa AICI și AICI.

Transformarea unui mp3 în wav – offline

Dacă urmărești transformarea unui mp3 în wav offline, pentru că vrei să faci această operațiune chiar și atunci când nu ai acces la internet și nu poți accesa site-urile de specialitate prezentate mai sus, poți downloada câteva soft-uri.

La fel ca în primul caz, ai grijă ce instalezi în calculator pentru că ai putea să te virusezi. Noi îți recomandăm o serie de soft-uri foarte simple și sigure pentru transformarea unui mp3 în wav.

În primul rând îți recomandăm AICI o listă completă de mai multe programe ce pot face transformarea unui mp3 în wav dar și multe alte formate care pot fi transformate.

Un alt program gratuit care poate face transformarea unui mp3 în wav dar și în mp4/m4a, ogg, vorbis, flac, acc sau bonk îl găsești pentru download AICI.

Și ultimul program ce face transformarea unui mp3 în wav pe care ți-l recomandăm este foarte simplu și face doar această transformare. Îl găsești gratuit la download AICI.