15 iul. 2015 | 12:45

Trailerul de la Tony Hawk’s Pro Skater 5 te face să speri că jocul în sine e mai bun decât grafica

VIDEO
Trailerul de la Tony Hawk's Pro Skater 5 te face să speri că jocul în sine e mai bun decât grafica

Activision Publishing a lansat un nou trailer de gameplay pentru Tony Hawk’s Pro Skater 5, pe melodia “Black Sap Scriptures” a formaţiei punk Plague Vendor.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 îmbrăţişează stilul clasic al jocurilor din seria Pro Skater şi îl redă pe parcursul unor niveluri complet noi, concentrându-se ca şi până acum pe obiective riscante şi un control precis al mişcărilor ce permit realizarea celor mai tari manevre şi combinaţii. Trecerea în modul multiplayer se realizează foarte uşor, astfel încât poţi oricând să fii în mijlocul acţiunii împreună cu alţi 20 de prieteni.

Aproape tot ceea ce se putea face în jocurile THPS în trecut este acum posibil online împreună cu prietenii tăi în THPS5, precum misiuni, deblocare de conţinut nou şi creştere în nivel… sau dacă abilităţile tale îţi permit, poţi lua parte inclusiv la întreceri competitive. Nu în ultimul rând, poţi crea noi circuite de care apoi se poate bucura întreaga comunitate. Mare atenţie însă. Funcţiile online ale jocului sunt disponibile exclusiv în versiunile PlayStation 4 şi Xbox One ale jocului.

Din nefericire, grafica nu este strălucită, iar animațiile sunt atât de rigide încât mi-au amintit de Tony Hawk’s Pro Skater 3 (lansate în 2001). În niciun caz nu seamănă cu un titlu menit pentru consolele de ultimă generație.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 va fi disponibil pentru PlayStation 4 şi Xbox One pe data de 2 octombrie. Versiunile jocului pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 nu au încă o dată fixă de lansare, dar cel mai probabil ele vor fi disponibile până la sfârşitul anului.