19 apr. 2015 | 12:02

Trailerul „Batman vs. Superman: Dawn of Justice” anunță un film memorabil [VIDEO]

VIDEO
Trailerul

Mai avem un an de așteptat până când Batman vs. Superman: Dawn of Justice va fi în cinematografe, dar primul trailer cu acest film ne pregătește pentru un film momerabil, în care Batman și Superman vor fi rivali. Poți vedea lupta și drept una între om și extraterestru.

Dacă până acum ne-am obișnuit cu Christian Bale în rolul lui Batman, Ben Affleck va fi actorul pentru supereroul fără superputeri pe care îl vei iubi sau urî. Superman va fi jucat de Henry Cavill, același din filmul „Man of Steel“ din 2013. Mai trebuie să știi că Lex Luthor va fi Jesse Eisenberg, cunoscut mai ales din Social Network, film în care a interpretat rolul lui Mark Zuckerberg.

Că tot ziceam de Batman că nu are superputeri, dar îl are pe Jeremy Irons în rolul noului Alfred. Acesta ne vorbeşte despre febra şi furia, sentimentul de neputinţă care transformă oamenii buni în fiinţe nemiloase. Același Alfred va fi omul responsabil de „costumația“ lui Batman, una care trebuie să fie pe măsură lui Superman. Din primul trailer se înțelege că pentru eroul pământean s-a pregătit un costum robotizat, similar celui folosit de Tony Stark când devine Iron Man.

Mai avem un an de așteptat, dar aceste două minute ale primului trailer te vor face să îl aștepți cu plăcere. Și dacă vrei ceva să te țină ocupat până atunci, poți aștepta cu interes noul Star Wars pentru care a fost lansat un nou trailer. Doar nu te aștepta să fie ca cele vechi, de care poate te-ai îndrăgostit.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele