03 apr. 2015 | 05:56

Tot ce trebuie să ştiţi despre Windows 10 pentru mobile – preview [VIDEO]

ACTUALITATE
Tot ce trebuie să ştiţi despre Windows 10 pentru mobile -  preview [VIDEO]

În încercarea de a finisa cât mai bine viitorul său sistem de operare, Microsoft a lansat un nou , detaliat în clipul de mai jos.

În contextul în care foarte mulţi dintre voi preferă să ruleze în continuare Windows XP sau, în cel mai bun caz, Windows 7, presiunea pe inginerii din Redmond este foarte mare ca Windows 10 să fie perfect. Indiferent dacă rulează pe sisteme desktop, tablete sau smartphone-uri, iminentul sistem de operare al americanilor trebuie să impresioneze. Pentru acest scop, la fiecare câteva săptămâni este făcută publică o nouă versiune beta dedicată utilizatorilor . Aceasta reprezintă o sursă importantă de feedback din piaţă vizavi de ce îşi doresc utilizatorii.

Deşi apar deseori informaţii noi desprinse din versiunile Windows 10 Consumer Preview, de această dată vorbim de cea mai recentă variantă beta de Windows 10 pentru mobile. Apropiată, aparent, destul de mult de iteraţia finală ce va fi lansată în vara acestui an, această versiune incorporează un amalgam de aspecte atrăgătoare.

Windows 10 for Phones build 12534 este detaliat în acest preview video. Astfel, vedem noua aplicaţie de apelare, noul mod de a scrie mesaje şi o nouă listă de contacte cu avatare circulare pentru fiecare persoană. Tot cu această ocazie este detaliat noul Outlook pentru mobile cu un modul de calendar îmbunătăţit şi, nu în ultimul rând, browserul de internet Project Spartan.

Cu câteva luni rămase până în vară, sunt foarte curios cât de bine va fi pusă la punct versiunea finală de Windows 10 for Phones şi dacă va avea abilitatea de a sta la baza unei explozii la capitolul achiziţii de smartphone-uri cu Windows Phone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele